woensdag 16/06

HET MAG WEER

Op 19 augustus hebben we eindelijk ons eerste concert staand én weer met z’n allen én dan ook nog Spinvis. Kan het mooier, kan het beter?

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Ook zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020 haalde ogenschijnlijk moeiteloos alle jaarlijstjes. Zijn muziek melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit.

Dit concert heeft de normale capaciteit en is staand, zonder afstandsrestricties. Houd er rekening mee dat de overheid de voorwaarde stelt dat toegang voor dit concert alleen mogelijk is op vertoon van een vaccinatiebewijs of negatief testresultaat. Zodra wij meer weten over de maatregelen en versoepelingen brengen we je op de hoogte en kaartkopers ontvangen in aanloop naar de show meer informatie over de dan geldende maatregelen in De Helling.

Check hier voor meer informatie en tickets!

(Foto: Spinvis in De Helling, door Paulus van Dorsten)