maandag 31/05

HE:LEEN is terug op 4 september

Yes, we gaan ervoor! Op zaterdag 4 september wordt Rotsoord weer omgetoverd tot festivalterrein, met een hoop muziek, kunst en cultuur én avontuur, ontdekking en verwondering op zowel vertrouwde als ongebruikelijke plekken in de wijk.

We hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en vertellen je daar graag meer over. Zoals je kan zien is HE:LEEN ten eerste voorzien van een visuele make-over waar we ont-zet-tend blij mee zijn. Daarnaast is het festival verder doorontwikkeld en komen we dit jaar met een (deels) vernieuwde opzet. Vandaar ook voor het eerst een eigen festivalwebsite waar we je in alle geuren en kleuren kunnen vertellen over onze plannen. Lees hieronder verder!

De eerste vernieuwing is een bomvol muziekprogramma in de avonduren. Daarvoor worden voor het tickets verkocht; voor slechts 15 euro krijg je een passe-partout voor De Helling en LE:EN. Daar krijg je een uitgebreid programma met minimaal zes optredens van bekende acts voor terug. Geen geld, al zeggen we het zelf. De eerste namen (ga je leuk vinden!) volgen halverwege juni. Op vrijdag 18 juni om 10:00 start de kaartverkoop voor het avondprogramma.

Het programma overdag blijft gratis toegankelijk en wordt uitgebreid met een wijkpodium. Hiermee krijgt lokaal talent uit Rotsoord en omgeving een prominente plek op het festival. Onmisbaar om de missie — Rotsoord sterker op de kaart zetten — te volbrengen.

Verder blijft Expeditie Rotsoord zoals je van ons gewend bent, maar dan natuurlijk nog beter. HE:LEEN stuurt je op culturele ontdekkingstocht door een van de nieuwste en meest bruisende wijken van Utrecht. Met een hoop upcoming en veelbelovende acts en artiesten, pop-up podia, heerlijk eten en drinken, kunst, workshops, kinderprogramma, unieke samenwerkingen en meer. En dat alles te midden van het rauwe en industriële maar tegelijk ook moderne en gelikte Rotsoord.