dinsdag 06/04

Vacature: Hoofd Horeca (24 – 32 uur per week)

De Helling is een eigenzinnig (pop)podium op de kop van Rotsoord, Utrecht. Het is een podium waar bezoekers en makers authentieke ervaringen kunnen beleven en creëren. Vanuit de overtuiging dat muziek en cultuur breed toegankelijk moeten zijn, biedt De Helling een divers en laagdrempelig programma voor bezoekers uit Utrecht en ver daarbuiten. Daarnaast is De Helling een benaderbare organisatie die open staat voor nieuwe initiatieven en ideeën, ruimte biedt aan talent op en achter het podium en daarin ook zelf actief de verbinding zoekt.

Verantwoordelijkheden en taken

Verantwoordelijkheden en taken Onze hoofd horeca ontwikkelt kaders voor onze horeca-activiteiten en is daarmee een spil in onze bedrijfsvoering. Je draagt verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het horecabeleid. Je geeft leiding aan horecamedewerkers, bedrijfsleiders, beveiliging en schoonmaak, je draagt zorg voor de horecaplanning en het roosteren van de horecamedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van food & beverage en cateringmaterialen, zowel voor ons publiek als onze gasten backstage.

Je overziet het invoeren en handhaven van normen en voorschriften. Je stelt draaiboeken op, beheert het horecabudget en voert de afdelingsadministratie. Als coördinator BHV ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van het BHV beleid. Tenslotte ben je in staat om nacalculaties te maken en hieruit conclusies te trekken voor een (gevraagd en ongevraagd) advies naar de directie.

De functie houdt in dat je 1 tot 2 bedrijfsleider diensten per week draait, waardoor je scherp blijft op de uitvoering van het beleid. In De Helling is de bedrijfsleider ook stagemanager.

Wat vragen we?

- Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;

- Je bent een gedreven en gespitst op resultaat: zowel in omzet, marges, gasttevredenheid;

- Je geeft leiding aan en bent verantwoordelijk voor een enthousiast en succesvol horecateam;

- Je bent hands-on en werkt graag mee, zonder overzicht te verliezen;

- Je beschikt over Sociale Hygiëne diploma en BHV/ploegleider certificaat en/of je bent bereid deze op korte termijn te behalen;

- Samenwerken zit in je bloed: als het aan jou ligt, worden we als ‘Helling-team’ ieder jaar een stukje beter;

- Je hebt een uitstekend gevoel voor gastvrijheid zowel richting bezoekers als artiesten en je hebt oog voor je omgeving, je bent benaderbaar, scherp en beschikt over een gezonde portie humor.

Wat bieden wij?

- Een professionele organisatie;

- Een uitdagende functie met veel ruimte voor ontwikkeling;

- Schaal 7 salaris van de CAO poppodia;

- Een afwisselend programma en een grote diversiteit in publiek;

- Een informele werksfeer, waar een hecht team hard werkt en waar veel gelachen wordt!

Wij hebben onszelf als doel gesteld meer diversiteit in de organisatie te brengen. Vooral mensen met een andere dan alleen een westerse achtergrond nodigen wij uit om te solliciteren.

Reageren kan tot vrijdag 23 april door het sturen van motivatiebrief en CV naar Arlette de Jong via directie@dehelling.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Pawel Adametz via pawel@dehelling.nl.

(Foto: Tjerk Koekkoek)