woensdag 24/03

Reload viert jubileum met Sherelle en Sicaria Sound

Zwaargewichten Sherelle en Sicaria Sound voor het eerst naar Utrecht

Verheugd, hoopvol en vol trots kondigen we onze eerste clubnacht voor het najaar aan: Reload viert niet haar vijf, maar haar zesjarig bestaan!

Dé dubstep en bass avond van Utrecht en omstreken is op 1 oktober terug in De Helling. En hoe! Voor deze editie hebben we een paar zwaargewichten uit de scene uitgenodigd. We zijn heel trots om zowel Sherelle als Sicaria Sound voor het eerst in Utrecht te mogen verwelkomen!

Reload begon in 2015 als een samenwerking tussen het Amsterdamse Sonic Boom en het Nijmeegse Give It Dub. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd concept, waar toonaangevende acts als Mala, Om Unit, dBridge, Kahn & Neek, Silkie, Commodo, V.I.V.E.K., Egoless, Cluekid en Chef hun opwachting maakten.

Line-up:
Sherelle
Sicaria Sound
TMSV
Brutuzz & BeeVee
Sparkup & Taro
MC Atactic

Sherelle
Essential mix van het jaar 2020, DJ Mag’s Future Star 2020, BreakThrough DJ van het jaar 2019 bij zowel Mixmag en DJ Mag en haar eigen BBC Radio residency. Het moge duidelijk zijn: Sherelle is here to stay. De 26-jarige Londense is binnen een mum van tijd uitgegroeid tot hét boegbeeld van alles wat zich boven de 160 BPM-grens begeeft.

Sicaria Sound
Het Londense duo Sicaria Sound mag gerust heeft er eigenhandig voor gezorgd dat dubstep weer credible is. Met een residency bij Mala's Deep Medi avond, een eigen label (Cutcross), hun eerste EP, meerdere te gekke sets voor Boiler Room en een sublieme mix voor Dekmantel verbaasde het iedereen dat de dames na 2021 een punt achter hun DJ-carrière zetten. We zijn dan ook heel blij dat we ze voor die tijd nog naar De Helling kunnen halen!

Tickets: https://dehelling.stager.nl/web/tickets/429654