maandag 08/03

Rondje Rotsoord: Klein Berlijn

In navolging op onze audiotour Rondje Rotsoord, doen we nu een rondje langs onze bevriende ondernemers in de buurt. Hoe gaat het nu met ze, en wie zouden zij graag zien in De Helling als we weer open mogen? First up: onze buren van café Klein Berlijn. Eigenaar Serge stond ons te woord.

Stel jezelf en je onderneming even voor voor diegenen die je niet kennen
Ik ben Serge Veenendaal, eigenaar van Klein Berlijn. Klein Berlijn is het café schuin tegenover De Helling. Deze maand bestaat Klein Berlijn al 8 jaar op Rotsoord. We hebben een café met groot terras, veel livemuziek en upcoming dj's in het weekend.

Hoe gaat het nu met Klein Berlijn?
Op dit moment gaat het gewoon slecht want we zijn al een half jaar dicht! In de eerste lockdown heb ik alles binnen onder handen genomen en nu bij de tweede lockdown ben ik druk bezig met voorbereidingen treffen voor het moment dat we weer open mogen. Het terras moet weer worden schoongemaakt, geschuurd, gebeitst en geschilderd. Dan ziet alles er weer tip top uit als we open mogen.

Hoe zit jouw perfecte rondje Rotsoord eruit?
Beginnen met een lekker ontbijtje bij Ganspoort, daarna met m'n tweeling Lev en Viggo naar de kinderboerderij, daarna een lekker borreltje op één van de terrassen aan t water bij Gist, de Zagerij of Klein Berlijn ;) Vervolgens een lekker hapje bij LE:EN, om de avond lekker af te sluiten met lekker dansje of optreden in De Helling!

Als je voor een dag programmeur was van De Helling, welke act of artiest zou je dan boeken als we weer open mogen?
Een gegarandeerd KNALfeestje, dus lekker dansen en lossss gaan. Een optreden van Audio Bullys (golden oldy house) of voor lekkere rock De Staat of DeWolff.

Wil je verder nog iets kwijt?
Ik ga in ieder geval m'n schouders eronder zetten voor een nog mooier en gezelliger Klein Berlijn en terras, en om daarmee Rotsoord nog aantrekkelijker te maken! Hopelijk mogen we snel weer met z'n allen een beetje gaan genieten van alle geneugten des levens! Iedereen heeft voldoende binnen moeten zitten nu en heeft wel weer eens zin in een lekker hapjes, drankjes op een terras en een dansje, dus hopelijk zien we iedereen weer snel op Rotsoord!