vrijdag 08/01

Dé plaat als we weer open gaan

Nu 2021 is aangebroken kijken we reikhalzend uit naar het moment dat we weer echt open mogen. Wat missen we het zo. Ons publiek. De bands. De dj's. De bassen. De lichten. Alles.

Om het wachten wat te verzachten kijken we vanaf deze week elke vrijdag uit naar het moment dat we weer open gaan. Welke plaat moeten we dan als eerste draaien? We vroegen het aan de organisaties die bij ons een clubnacht organiseren. Stuk voor stuk zochten ze een plaat uit die volgens hun als eerste over ons soundsystem zou moeten klinken. Hieronder bundelen we ze allemaal!

030303
Ceephax Acid Crew -- Haliphax (Friend Reunited)

Freek Fabricius van 030303:
"Lijkt me een goeie om de party te promoten. Ik draai hem zelf geregeld in mijn sets en er gebeurt altijd iets op de dansvloer. Daarnaast is Andy al vanaf het begin een vaste waarde op onze feesten en het label. Met zijn pretentieloze, humoristische en zeer aanstekelijke act creƫert hij altijd een vrolijke en maffe party vibe, wat wij met 030303 het liefste willen natuurlijk."

90's Alternative
Bloodhound Gang - The Bad Touch

DJ Brutus, resident DJ van 90's Alternative:
"Omdat slechte aanrakingen in de jaren '90 mensen juist dichter bij elkaar brachten en Jimmy Pop hiervoor inspirerende instructies geeft, die we dan eindelijk weer kunnen afstoffen."