Algemene Info

Contact

Je kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)30 - 22 19 944.
Mailen kan natuurlijk ook!

Algemene vragen en/of opmerkingen info@dehelling.nl
Voor de programma-afdeling programma@dehelling.nl
Ticket-gerelateerde zaken → kassa@dehelling.nl

Kassa, Tickets & PIN-Only

Verkooppunten

De enige officiële verkooppunten van De Helling zijn: www.dehelling.nl, en onze eigen fysieke kassa bij De Helling.

Onze kassa is alleen geopend tijdens betaalde evenementen die plaatsvinden in De Helling (tijdens een gratis evenement zoals OPEN op woensdagavond is onze kassa dus gesloten). In onze agenda kan je zien wanneer deze plaatsvinden.

Voor ticket-gerelateerde vragen kun je altijd contact met ons opnemen via kassa@dehelling.nl.

Let op: er zijn tegenwoordig veel websites die illegaal kaarten voor De Helling verkopen. Deze kaarten zijn vaak veel duurder dan onze officiële prijs. Daarnaast kunnen wij niet garanderen dat de kaarten die zij verkopen niet vals zijn. Koop je kaarten NOOIT via dit soort websites en check altijd of het voorverkoopadres wel officieel is. Kijk voor meer info op: www.weetwaarjekoopt.nl

PIN-Only

De Helling is volledig PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.


Transactiekosten

Wanneer je tickets voor De Helling aanschaft vragen wij €2,- transactiekosten per kaartje. Hiermee kunnen wij een deel van onze kosten voor ticketing dekken. Natuurlijk proberen wij de transactiekosten voor bezoekers altijd zo laag mogelijk te houden, dus hebben wij gekozen voor een vast bedrag op elk ticket.


Scannen

Je e-tickets kunnen wij gewoon scannen vanaf je telefoon, printen is dus niet nodig.


CJP korting

€2,50 korting op geselecteerde concerten in De Helling met CJP!

Al lange tijd biedt de CJP-pas aantrekkelijke kortingen op cultuur voor jongeren tot 30 jaar. De Helling kan dan ook niet achterblijven als CJP-pas-acceptant.

Hoe werkt het?
Kaarten met CJP-korting kun je alleen kopen aan de kassa van De Helling zelf. Aan de kassa toon je simpelweg je blauwe pas en je identificatiebewijs!

Nog geen CJP-pas? Klik hier voor meer info en hoe eraan te komen.

*De korting is alleen geldig op geselecteerde concerten.


Podium Cadeaukaart

De Helling is een officieel verzilverpunt voor de Podium Cadeaukaart. De kaart is geldig voor alle concerten en dansnachten in De Helling. Je kan de kaart alleen bij onze fysieke kassa verzilveren, en niet bij het aanschaffen van tickets via onze website.

Heb je nog vragen over de Podium Cadeaukaart? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Let op: De Helling is alleen een verzilverpunt voor de Podium Cadeaukaart. Een kaart kan aangeschaft worden op de website van Podium Cadeaukaart, of zoek op deze pagina een fysiek verkooppunt.


Ticketswap Secure Swap

De Helling maakt gebruik van Secure Swap van Ticketswap. Dat houdt in dat als je kaarten voor onze shows via Ticketswap aanbiedt (als je bijvoorbeeld verhinderd bent), je originele ticket ongeldig wordt gemaakt en de koper van jouw ticket een nieuw ticket met een andere barcode ontvangt. Meer informatie over Secure Swap vind je op de website van Ticketswap.

Veelgestelde Vragen

Coronavirus

Via dit bericht informeert De Helling haar bezoekers aan de hand van veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor programma’s van De Helling. Dit bericht wordt aangepast op het moment dat er nieuwe ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op je bezoek aan De Helling. De antwoorden op de reguliere veelgestelde vragen vind je hieronder. Mocht je een andere vraag hebben, mail ons dan gerust op info@dehelling.nl


Ik heb tickets gekocht voor een programma in De Helling. Wordt deze afgelast?
De Helling volgt de ontwikkelingen van het coronavirus nauwlettend en zo ook de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Zo lang de anderhalvemeter maatregel van kracht is, kunnen onze reguliere evenementen helaas niet doorgaan. Kaartkopers van getroffen shows ontvangen van ons een mail met meer informatie.

Begin september hebben wij coronaproof programma gelanceerd onder de noemer Op De Kop Van Rotsoord. Dit zijn evenementen met een verlaagde capaciteit en deze voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM.

Welke extra maatregelen neemt De Helling?
De Helling hecht altijd al veel waarde aan hygiëne en dat is nu niet anders. We houden de adviezen van het RIVM in de gaten en passen onze dagelijkse gang van zaken waar mogelijk daar op aan.

Wat kan ik doen tijdens mijn bezoek aan een programma van De Helling om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?
Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. De maatregelen:
- Was je handen regelmatig
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes

Programma

• Hoe laat begint en/of eindigt het programma?

In onze agenda staat bij elk evenement hoe laat de deuren open gaan en hoe laat het programma van start gaat. De eindtijd van concerten is in de meeste gevallen uiterlijk om 23:00 uur. Voor onze dansnachten kan je het best het Facebook evenement bekijken voor de meest actuele informatie.

Deze tijden zijn altijd onder voorbehoud.

• Wat als een programma is afgelast?

Ticketkopers ontvangen hierover automatisch een e-mail met informatie (o.a. over restitutie).

• Wat als een programma is verplaatst (en ik kan op de nieuwe datum niet)?

Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail met informatie. Je ticket blijft uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Kan je niet op de nieuwe datum, dan krijg je de mogelijkheid om restitutie aan te vragen. Hiervoor kan je mailen naar kassa@dehelling.nl met hierin je transactienummer en IBAN nummer.

• Ik heb tickets gekocht, maar ik kan bij nader inzien toch niet komen.

Helaas, daar kan De Helling niets aan doen. In zulke gevallen raden we www.ticketswap.nl aan om op een veilige en makkelijke manier je tickets te verkopen. De Helling maakt bovendien gebruik van SecureSwap, daarmee wordt het oude ticket van een verkoper ongeldig gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper gestuurd.

Overig

• Geldt er een minimumleeftijd?

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor dansnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

• Zitplaatsen/Toegankelijkheid voor mindervaliden

De Helling is een poppodium, dus wij werken doorgaans alleen met staplaatsen. Voor mindervaliden maken we hier natuurlijk een uitzondering op. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je omdat je bijvoorbeeld gebruik maakt van een rolstoel? Ook dan kan je bij een van onze personeelsleden terecht om in overleg met de dienstdoende bedrijfsleider naar een goede oplossing te zoeken.

Verder goed om te weten: Onze zaal en foyer (met miva toilet) zijn gelijkvloers en bevinden deze zich beide op de begane grond. Bij onze reguliere entree bevindt zich een klein trappetje, maar we hebben de mogelijkheid om een andere deur voor je te openen waarbij dit niet het geval is. Mocht je hiervan gebruik willen maken neem dan gerust contact met ons op. Ook indien je vraag nog niet beantwoord is kan je mailen naar info@dehelling.nl.

Bereikbaarheid

• Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal ben je zo bij ons. Met de trein, bus of tram ben je binnen 5 minuten op Station Utrecht Vaartsche Rijn. Vanaf daar loop je in 2 minuutjes naar De Helling.

• Auto

Hoewel we het openbaar vervoer aanraden om De Helling te bezoeken zijn we ook per auto bereikbaar. Het adres voor je routeplanner is Helling 7, 3523 CB Utrecht. Aan het begin van de straat bevindt zich Parkeergarage Vaartsche Rijn, deze is 24/7 open.

Heb je hier toch niet het antwoord op je vraag kunnen vinden? Stuur gerust een mailtje naar info@dehelling.nl of bel 030-22 19 944.

Verhuur en DIY

De Helling is uitermate geschikt voor verhuur. Zowel ons café als onze zaal worden indien beschikbaar aan uiteenlopende partijen verhuurd. Er is ruimte voor maximaal 450 personen. Catering kan worden verzorgd.

Daarnaast staat De Helling altijd open voor nieuwe ideeën. Heb je een goed concept dat je op De Helling zou willen organiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken → info@dehelling.nl

Tot snel?

Huisregels

Om een bezoek aan De Helling voor iedereen zo prettig mogelijk te maken, hebben we een aantal huisregels opgesteld. De huisregels zijn ook te vinden bij onze kassa en entree.

• Legitimatie is verplicht wanneer dit gevraagd wordt door het personeel, neem dus altijd je ID mee

• Wanneer je je niet houdt aan onze huisregels, heeft de directie van De Helling ten alle tijden het recht om je de toegang te ontzeggen.

• Volg de instructies van het personeel op, voor je eigen veiligheid en die van anderen.

• Het is niet toegestaan drank of etenswaren mee naar binnen te nemen.

• Voor jouw en onze veiligheid maakt De Helling gebruik van beveiligingscamera's met bandopnamen. Iedereen die De Helling bezoekt stemt toe in het maken van opnamen. Deze opnamen kunnen als bewijs gebruikt worden. Bij calamiteiten kunnen deze opnamen als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.

• Het kan zijn dat er gecontroleerd/gefouilleerd wordt. Deze controle is verplicht en ingesteld in verband met de algemene veiligheid. Bij een controle moet je meewerken.

• Wij kunnen het gebruik van de garderobe verplichten.

• Het is niet toegestaan om tassen mee te nemen in de zaal.

• Het is verboden dieren mee naar binnen te nemen.

• Crowdsurfen is niet toegestaan.

• De directie is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan de door jou in bewaring gegeven of de door jou onbeheerd gelaten eigendommen.

• Bezoekers jonger dan 18 jaar hebben na 23:00 uur geen toegang.

• Het is in De Helling verboden om te roken (dit geldt ook voor het gebruik van een vaporizerof vergelijkbare artikelen).

• Het in bezit hebben van wapens en gevaarlijke/scherpe voorwerpen is ten strengste verboden.

• De handel in en het gebruik van soft- en harddrugs zijn verboden.

• Het is verboden in of om De Helling goederen te verhandelen.

• Voor promotieactiviteiten moet ruim van tevoren schriftelijke toestemming verkregen zijn.

• Bezoekers jonger dan 18 jaar wordt geen alcoholische drank geschonken en geen tabak verkocht.

• Het is niet toegestaan om glazen of flessen met of zonder drank mee naar buiten te nemen.

• Agressie of hinderlijk gedrag wordt absoluut niet getolereerd.

• Racistische, seksistische, beledigende en/of discriminerende uitlatingen, in welke vorm dan ook, worden absoluut niet getolereerd.

• Ongewenste intimiteiten worden absoluut niet getolereerd.

• Personen die duidelijk onder invloed zijn van drank of drugs wordt de toegang geweigerd.

• Bij overtredingen en misdrijven wordt de politie ingeschakeld.

• Wanneer je klachten hebt, van welke aard ook, kunt je die schriftelijk bij de directie van De Helling melden. Klachten dienen binnen drie (3) werkdagen na het moment van ontstaan te worden gemeld. Daarna vervalt je ‘klachtrecht'.

• Tenzij anders gecommuniceerd, is het toegestaan foto's te maken met niet-professionele apparatuur. De optredende artiest kan echter (soms nog op de dag van het concert zelf) beslissen dat dit niet is toegestaan. In dat geval zal dit expliciet gecommuniceerd worden op onze website en middels posters in ons pand. Ook video-opnamen zijn alleen toegestaan als ze geschoten zijn met niet-professionele apparatuur zoals mobiele telefoons. Onrechtmatig verkregen opnamen worden in beslag genomen. Ook hiervoor geldt dat de artiest (soms nog op de dag van het concert zelf) kan beslissen een totaalverbod te willen op het gebruik van video-apparatuur.

I Love My Ears

De Helling ondersteunt de I Love My Ears campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten, maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed. Op deze site vind je een aantal handige en makkelijke tips over hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen terwijl je toch van de muziek geniet.

Oordoppen
In onze garderobe zijn oordoppen te koop. Voor slechts € 0,20 heb je al een setje wegwerpoordoppen, en voor € 3,- haal je een setje Thunderplugs uit onze automaat.

Production & Press info

Thank you for performing at De Helling! We'll do everything to make your stay here as comfortable as it can get. It all starts with the right contact details & directions, which you'll find here. Below you will also find our technical specs and presskit.

E: production@dehelling.nl

T: 0031 30 221 99 44

Address:
Helling 7
3523 CB Utrecht
The Netherlands

Downloads:

Sound specs [ last update: 05/10/2020 ]

Light specs [ Last update 01/04/2021 ]

Video specs [ last update: 05/10/2020 ]

DJ specs [last update: 28/03/2019 ]

Presskit [last update: 25/02/2020 ]

Google Maps will navigate you to us:


Algemene Voorwaarden

Bij De Helling gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de bij de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) aangesloten podia en festivals. Deze zijn in te zien op de website van het VNPF.

Privacy Verklaring

Wanneer je onze website bezoekt, als je tickets bij ons aanschaft of als je inschrijft voor onze nieuwsbrief verwerken we persoonsgegevens van je. Omdat we je privacy serieus namen willen we je hierover graag informeren.

In onze privacyverklaring lees je welke gegevens worden vastgelegd en welke je aan ons verstrekt, waarom we deze nodig hebben, wat we daarmee doen en hoe we de veiligheid hiervan waarborgen.

We behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen, en zullen dat altijd duidelijk communiceren. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op: 24 mei 2018.

Mocht je hierover vragen of opmerkingen hebben dan kan je contact met ons opnemen via info@dehelling.nl o.v.v. 'Privacy'.


Welke persoonsgegevens we verwerken

Gegevens die je zelf verstrekt
Wanneer je een account aanmaakt om tickets te kopen vragen we om je e-mailadres, voor- en achternaam en geslacht. Het opgeven van je postcode, huisnummer en woonplaats is vrijwillig. Bij het aanmaken van je account krijg je ook de mogelijkheid om toestemming te geven voor het laten toezenden van onze nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment uitschrijven.

Automatisch verzamelde gegevens
Wanneer je dehelling.nl gebruikt maken we gebruik van analytische cookies. Hierbij maken we gebruik van Google Analytics. Op deze wijze kunnen wij het gebruik van onze website in kaart brengen en analyseren. Deze gegevens zijn anoniem en niet naar jou persoonlijk te herleiden. Meer weten? Check dan ook de privacyverklaring van Google.

Wanneer je bij ons een ticketaccount aanmaakt of hierop inlogt plaats onze ticketingprovider (Stager) functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt om het inlog en/of het aankoopproces te vergemakkelijken; zo wordt bijvoorbeeld je e-mailadres automatisch ingevuld.

Wat doen we met je gegevens?
We verzamelen je gegevens met de volgende doelen:

- Het verwerken van je ticketaankoop.
- Voor het versturen van onze nieuwsbrief of relevante evenementen per e-mail (alleen wanneer je je hiervoor aanmeldt).
- Om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken.

Beveiliging

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Je gegevens worden bewaard in een datacenter met beveiliging. Online betalingen gebeuren via gerenommeerde payment service providers in beveiligde, versleutelde processen. Ook de uitwisseling van accountgegevens is met SSL-encryptie beveiligd. Zorg echter ook voor een optimale beveiliging van je eigen apparatuur en ga zorgvuldig om met je inloggegevens.

Bij een beveiligingslek melden wij deze bij de daarvoor bestemde autoriteiten, zoals wettelijk verplicht. Daarnaast nemen we contact op met de betrokkenen binnen de wettelijk vastgestelde termijnen.

Doorgifte aan derden
Wij verkopen je gegevens nooit aan derden en we verstrekken je gegevens uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht (zoals onze ticketingprovider), hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid. De Helling blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hoe lang we gegevens bewaren
De Helling bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het gegeven doel. Dit verschilt per activiteit en de wettelijke verplichtingen die hieraan verbonden zijn.

Gegevens inzien, aanpassen, of verwijderen
Indien je (gegevens in) je account wilt inzien, wijzigen of verwijderen kan je dat hier doen.

Neem voor vragen of opmerkingen hierover contact met ons op via info@dehelling.nl o.v.v. 'Privacy'.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dehelling.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Aanvaarding
Door gebruik te maken van onze website geef je te kennen dat je instemt met de privacyverklaring van De Helling.

ANBI

ANBI-status
Stichting De Helling Utrecht heeft een Culturele ANBI-status. Een ANBI is een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Een ANBI is vrijgesteld van schenkbelasting. Voor een begunstiger van een ANBI betekent deze ANBI-status fiscaal voordeel in de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting.

Voor meer informatie, zie www.belastingdienst.nl/giften.

Code of Cultural Governance
Stichting De Helling voldoet aan de principes en best practice bepalingen van de Governance code Cultuur. Ze werkt volgens het ‘bestuur+directie’-model.

Bestuur De Helling
Anita Schmale (voorzitter)
Liesbeth van Batenburg (secretaris)
Annerie Lotterman (secretaris)
Bart van Vliet (penningmeester)
Gwen Peroti (algemeen bestuurslid)

Downloads
Jaarrekening 2019

partners

De Helling werkt samen met een scala aan partijen binnen en buiten Utrecht die wij onze partners mogen noemen.

Gemeente Utrecht

AB InBev

Missie

Onze missie

De Helling is een eigenzinnig podium op de kop van Rotsoord in Utrecht, waar bezoekers en makers authentieke ervaringen kunnen beleven en creëren. Vanuit de overtuiging dat muziek en cultuur breed toegankelijk moeten zijn, biedt De Helling een divers en laagdrempelig programma voor bezoekers uit Utrecht en ver daarbuiten. Daarnaast is De Helling een benaderbare organisatie die open staat voor nieuwe initiatieven en ideeën, ruimte biedt aan talent op en achter het podium en daarin ook zelf actief de verbinding zoekt. Dit doet we onder meer door voor en met buurtbewoners en wijkorganisaties programma’s te ontwikkelen voor een brede doelgroep.

FAQ testevents

De Helling zet haar deuren op 22, 23 en 24 april op een kier voor de pilot ‘sneltesten in cultuur’. Tijdens deze pilot wordt ervaring opgedaan met de (snel)testinfrastructuur. De uitkomst is een belangrijk instrument om het maatschappelijk leven weer op gang te brengen zolang de vaccinatiegraad nog niet voldoende is. Met een bijzonder programma ontvangt De Helling zo’n 50 bezoekers per dag in een veilige omgeving.

Programma
22 april, 20.30 uur, Kamer Met Uitzicht – Spinvis in VR

23 april, 20.00 uur,Ultrastation + Rochat
24 april, 20.00 uur, De Helling Sessies: WIES
Hoe gaat het in zijn werk?


Om deel te nemen aan de pilot volg je een aantal belangrijke stappen:


Koop je tickets

Je gaat naar een culturele, sociale of sportieve activiteit waarvoor je een geldig bewijs nodig hebt om te laten zien dat er geen corona is aangetroffen op het moment van testen. Maak een afspraak voor een corona sneltest
Laat je binnen 40 uur voor de activiteit of het evenement testen bij een aangesloten testaanbieder. Ga voor het maken van een afspraak naar www.testenvoortoegang.nl.

Laat je testen

Ga naar de testaanbieder waar je de afspraak hebt gemaakt. Na de test ontvang je binnen één uur de testuitslag.

Ontvang je testbewijs

Negatief getest? In de CoronaCheck-app zet je de testuitslag om in een digitaal testbewijs.

Ga naar het evenement

Neem je testbewijs mee naar het evenement en laat dit zien bij de toegang. Veel plezier!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik me laten testen?

Als je een ticket hebt voor een evenement waarvoor je een corona testbewijs nodig hebt.

Waar kan ik me laten testen?

Bij een van de aangesloten testaanbieders. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak te maken.

Hoe krijg ik een geldig testbewijs?

In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal testbewijs.

Kan ik ook bij een GGD-locatie laten testen om een geldig testbewijs te krijgen voor een evenement?

Nee, dit is niet mogelijk. Alleen een testbewijs van een aangesloten testaanbieder is geldig.

Ik ben net negatief getest op corona in de GGD-teststraat of bij een andere teststraat die niet aangesloten is bij Testen voor Toegang, kan ik deze uitslag ook gebruiken voor een testbewijs?

Nee, dat is op dit moment niet mogelijk. Alleen een testbewijs van een aangesloten testaanbieder is geldig.

Kan ik ook een zelftest gebruiken om een geldig testbewijs te krijgen voor een evenement?

Nee, dat is op dit moment niet mogelijk. Alleen een testbewijs van een aangesloten testaanbieder is geldig.

Hoe duur is het uitvoeren van een test?

De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.

Maak een afspraak


Hoe kan ik een afspraak maken om mij te laten testen?
Maak een afspraak om je te laten testen via www.testenvoortoegang.nl.

Kan ik langskomen zonder afspraak?

Nee, dit is niet mogelijk.

Mag iemand anders mijn afspraak overnemen als ik verhinderd ben?

Nee, dit is niet mogelijk. Een afspraak is persoonsgebonden.

Kan ik voor meer personen tegelijk een afspraak maken?

Nee, het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen. De afspraak geldt voor 1 persoon. Voor elke persoon moet een aparte afspraak gemaakt worden.

Hoe lang van tevoren moet ik me laten testen?

De testuitslag is 40 uur geldig. Dus je moet je binnen 40 uur voor aanvang van het evenement laten testen.

Kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?

Je kunt op dit moment je afspraak niet wijzigen of annuleren. Als je op het laatste moment verhinderd bent, moet je een nieuwe afspraak maken.
Laat je testen


Wat moet ik meenemen naar mijn testafspraak?

Je afspraakbevestiging en een identiteitsbewijs.

Wat als ik te laat op mijn afspraak kom?

Als je te laat bent, word je niet meer toegelaten. Je moet dan een nieuwe afspraak maken.

Welke soort test wordt er gebruikt?

Door het RIVM gevalideerde sneltesten die worden afgenomen door een gekwalificeerd zorgprofessional. De medische en farmaceutische verantwoordelijkheid van het testen ligt bij de werkzame artsen en apothekers van de testaanbieder.

Ontvang een testbewijs


Hoelang duurt het voordat ik mijn uitslag krijg?

Binnen een uur ontvang je de uitslag.

Waar kan ik mijn testuitslag zien?

Je ontvangt je uitslag via e-mail. Houd voor de zekerheid je spamfolder in de gaten.

Van wie ontvang ik mijn uitslag?

De testaanbieder die jouw test heeft afgenomen stuurt je de uitslag.

Hoe lang is mijn uitslag geldig?

Je testuitslag is 40 uur geldig.

Mijn testuitslag is positief, wat nu?

Bij een positieve testuitslag krijg je geen testbewijs en daarmee geen toegang tot de activiteit of het evenement. Volg direct de richtlijnen van het RIVM. Neem ook even contact op via info@dehelling.nl, dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.
De testaanbieder meldt je uitslag bij de GGD. De GGD belt je voor het bron- en contactonderzoek. Je hoeft zelf de GGD niet te bellen en geen aanvullende test te doen.

Hoe kom ik aan een testbewijs?

Negatief getest? Dan ontvang je een unieke code in je e-mail met je testuitslag. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal testbewijs.

Help, ik heb geen testbewijs ontvangen?

Neem contact op met de testaanbieder. Zij kunnen je verder helpen.
Bij problemen met de CoronaCheck-app kan contact opgenomen worden met de CoronaCheck helpdesk, via e-mail helpdesk@coronacheck.nl of telefonisch via 0800-1421.

Ga naar het evenement


Wat moet ik meenemen naar het evenement?

Een geldig testbewijs (negatieve testuitslag), identiteitsbewijs en je toegangskaartje.

Wie controleert mijn testbewijs zodat ik toegang krijg?

De organisator van het evenement controleert bij aanvang of jij een geldig testbewijs hebt via de QR-code in de CoronaCheck-app. Laat de QR-code in de CoronaCheck-app scannen aan de deur van de locatie waar je naar binnen wilt.Testen voor Toegang

Het platform Testen voor Toegang is een platform van de Stichting Open Nederland. De Stichting Open Nederland heeft de kennis en kunde gebundeld die nodig is om een operatie van deze omvang en complexiteit in korte tijd te organiseren en faciliteren.
Het doel van Stichting Open Nederland is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. Met een geldig corona testbewijs kunnen bepaalde culturele, sociale en sportieve evenementen weer bijgewoond worden. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen.