• Datum: ma 26/05/2014
  • Open: 18:59 uur
  • Aanvang: 19:59 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

maandag 26/05

Lorde

In TivoliVredenburg | Ronda | Support: Nick Mulvey

Belangrijke informatie over de kaartverkoop van dit concert
De kaartverkoop begint op vrijdag 18 april om 10.00 uur. De kaartverkoop voor dit optreden verloopt via Ticketmaster en gaat volledig op naam. Dit houdt in dat je tijdens het bestelproces van iedere bezoeker de voor- en achternaam in moet voeren. Deze gegevens komen op het ticket te staan en er zal bij het concert worden gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met de naam in je legitimatiebewijs. Het concert is toegankelijk voor alle leeftijden! Eenmaal gekochte tickets zijn niet overdraagbaar en er zijn maximaal twee kaarten per persoon verkrijgbaar.

Zorg dat je tijdens het bestelproces de voor- en achternaam van iedere bezoeker voor wie je een kaart koopt bij de hand hebt, dit is na afloop niet meer te veranderen. Zorg er ook voor dat je bij het concert je legitimatiebewijs meeneemt, dit geldt ook voor eventuele andere bezoekers voor wie je een kaart hebt gekocht. Indien bij controle de naam op het ticket niet overeenkomt met de naam op het legitimatiebewijs, dan kan je de toegang tot het concert geweigerd worden. Zelf de naam op het ticket veranderen heeft geen zin, ook op onze scanners kunnen we de naam zien van degene die het ticket besteld heeft.

Je kunt je tickets bestellen via deze link.

Lorde
Het Nieuw-Zeelandse muzikale wonderkind Lorde is nog geen achttien jaar oud, maar heeft nu al de halve wereld veroverd met het nummer Royals. Op haar debuutalbum Pure Heroine (2013) kun je horen dat Lorde nog veel meer in haar mars heeft dan die ene superhit. Samen met producer Joel Little tovert ze een verzameling fraaie electropopsongs tevoorschijn, spaarzaam gearrangeerd en met minimale beats, maar toch rijk aan impact en met opvallend volwassen teksten voor een zeventienjarige artieste. Niet voor niets won Lorde dit jaar al twee Grammy’s en een BRIT-award!

Veel gestelde vragen
Kan ik ook kaarten voor iemand anders bestellen?
Ja, dit is mogelijk. Zorg ervoor dat je tijdens het bestelproces de voor- en achternaam van deze persoon bij de hand hebt. Deze dien je direct door te geven, en dit is later niet meer te veranderen.

Wordt mijn naam bij de entree van het concert gecontroleerd?
Ja, er wordt inderdaad gecontroleerd. Indien de naam op het ticket niet overeenkomt met de naam op het legitimatiebewijs, dan wordt je de toegang tot het concert geweigerd.

Waarom verloopt de kaartverkoop op naam?
Er is voor deze manier van kaartverkoop gekozen, zodat het zeker is dat de kaarten terecht komen bij de fans.

Door omstandigheden kan ik niet bij het concert aanwezig zijn, kan ik mijn kaart retourneren of aan iemand anders geven?
In dit geval raden we je aan contact op te nemen met de kassa van TivoliVredenburg, via 030 2314 544.

Hoe ziet de zaal er uit?
TivoliVredenburg heeft 5 zalen. Het concert vind plaats in de zaal met de naam ‘Ronda’, dit is een zaal met staanplaatsen. Je hebt dan ook vrije plaats keuze en mag gaan staan waar je wilt. Er zullen barriers voor het podium komen te staan. Alvast een kijkje in de zaal nemen kan hier.

Is het concert toegankelijk voor alle leeftijden?
Ja!

Naar de volledige agenda