Naar de agenda

VRIJDAG APR 19

Utrecht International Comedy Festival

Met o.a. Jan Jaap van der Wal, Arie Koomen en 50 andere comedians!

€ 0,- | Doors: 18:59 | Start:19:44
Archief

Utrecht International Comedy Festival
Vrijdag 19 en zaterdag 20 april: meer dan 50 comedians uit 7 landen op 4 locaties in Utrecht!

Comedyhuis organiseert het Utrecht International Comedy Festival (UICF) op 4 locaties in Utrecht. Tivoli Oudegracht, Tivoli Spiegelbar, Vredenburg Leeuwenbergh en In De Ruimte worden omgetoverd tot klassieke Comedyclubs. Voor het eerst is er in Utrecht op zo’n grote schaal comedy te zien in één weekend.

Met: Jan Jaap van der Wal, Bob McLaren (NZ), Arie Koomen, Sofie Hagen (DK), Adam Fields (UK), Wilko Terwijn, Roel C. Verburg, Tim Ward (VS), Kees van Amstel, Isak Jansson (SWE) & many more!!

Uit heel de wereld komen comedians overgevlogen om hun grappen op het publiek los te laten. Het festival bestaat voor de helft uit Engelstalige acts en zal dus ook voor de niet Nederlandstalige bezoeker een compleet aanbod bieden van comedyshows, alles in één weekend in Utrecht!

Aanvang programma op vrijdag 19 april om 18:45u.
Aanvang programma op zaterdag 19 april om 18:00u.
Bekijk hier het blokkenschema

Na een dag vol comedy is het tijd om stoom af te blazen. Daartoe wordt de Spiegelbar omgetoverd in een... bar! Als alle shows zijn afgelopen (dus zowel op vrijdag 19 als op zaterdag 20 april) is het vanaf ongeveer 00.30 uur tot wie-weet-hoelaat ook dè gelegenheid voor alle comedians om slap te ouwehoeren over comedy of anderszins en voor die gelukkigen onder het publiek die op tijd de speciale VIP-kaarten heeft aangeschaft om erbij te zijn. En wie weet staan er nog speciale verrassingsacts op het programma. Wie of wat dat zijn? Ja hoor eens, dat gaan we dus niet verklappen!