Agenda naar agenda

Bestel tickets

locatie:
Tivoli Spiegelbar
datum:
13 nov 2012
entree:
€ 5.00
zaal open:
20:00u
aanvang:
20:30u
digiflyer:
downloaden
deze pagina:
printen
in je agenda
Algemeen beeld Comedy Spiegelbar.png
di 13 nov Comedyhuis Open Mic

Met zes uitverkochte comedyshows in de Spiegelbar van Tivoli liet het Comedyhuis dit jaar al zien een humoristische show vol grappige comedians neer te kunnen zetten. Maar waar komen al die grappenmakers eigenlijk vandaan? Die vraag gaat Utrechts enige comedy-collectief elke tweede dinsdag van de maand beantwoorden op de open mic in de Spiegelbar.

Op deze avond delen opkomende talenten het podium met gevestigde namen die nieuwe grappen komen testen. Een avond die alle kanten op kan dus. Waarin beginnende comedians bewijzen dat ze grappig zijn en oude rotten een nieuwe kant van zichzelf laten zien. En iedereen mag zich via de Facebook pagina van het Comedyhuis aanmelden om ook eens een poging te wagen.

Elke open mic staat onder leiding van een ervaren MC,  van het Comedyhuis en wordt afgesloten door een professionele comedian. Kwaliteit gegarandeerd dus. En dat alles voor een zacht prijsje van vijf euro.

Line-up van deze avond:
Ramon Kool, Davesone Ignatia, Ivo Windhouwer, Jean Opgenort, Arjen van Wifferen, Jens Lesthaeghe, Eric van der Woude, Lisanne Herder, Steven Stol

Kom dus langs voor een avond vol leuke grappen, pijnlijke stiltes en een fascinerend inzicht in het boeiende vak dat stand-up comedy heet.

 

sluiten

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt dehelling.nl gebruik van cookies