Agenda naar agenda

Bestel tickets

locatie:
Tivoli de Helling
datum:
16 nov 2012
entree:
€ 15.00
zaal open:
23:00u
aanvang:
23:00u
toegang:
18 jaar
digiflyer:
downloaden
deze pagina:
printen
in je agenda
website.JPG
vr 16 nov Nicks Kleedgeld

Tickets zijn in de voorverkoop € 15,-  en aan de deur € 17,50,-

Eindelijk een feest zonder dresscode, een feest waar je je geen zorgen hoeft te maken of je wel de juiste outfit aan hebt. Nee! Op dit feest is alle kleding al aanwezig, je hoeft het alleen nog maar aan te trekken! Nicks en Sussies organiseren 'Nicks Kleedgeld', een feest waar bij binnenkomst alle kleding gratis is en waar alle kleding op en rond de dansvloer gepast kan worden onder het genot van een drankje en een aantal top DJ's uit de Utrechtse muziekscene. In de ene zaal genieten van Slowhouse/Deephouse/Disco/Techhouse en in de foyer van Jazz/Soul/Funk/Disco! Hou het event in de gaten voor de line-up!

De bezoekers van dit feest kunnen uit 2000 kilo kleding zelf hun ideale outfit(s) samenstellen en mogen deze aan het eind van de avond gratis meenemen! So bring your bags en pak wat je pakken kan. Scheur je uit je broek tijdens dit feest? Of morst er iemand wijn over je jurkje? Geen probleem! Dan pak je toch gewoon een nieuwe!

Om de paar uur wordt er nieuwe kleding aangeleverd om het zo mogelijk te maken dat ook echt iedereen naar huis kan gaan met zijn of haar ideale outfit (dus zelfs als je later komt heb je nog kans op eerste keus vintage kleding).

Facebook event

sluiten

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt dehelling.nl gebruik van cookies