• Datum: di 14/06/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

dinsdag 14/06

OPEN ‣ Parademakers van Zuid

Wijkbijeenkomst ter voorbereiding op de Sint Maarten Parade

Elke dinsdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaalbiertje. Elke dinsdag, altijd gratis: OPEN!

Heel graag nodigen we je uit voor een speciale OPEN ‣ Parademakers van Zuid op dinsdag 14 juni voor de eerste bijeenkomst van wijk Zuid ter voorbereiding op de Sint Maarten Parade. Deze spectaculaire optocht vindt plaats op vrijdagavond 11 november en wordt de grote afsluiting van de 900ste verjaardag van Utrecht als stad. Onder het motto ‘Samen maken we de stad, toen, nu en altijd’ geven alle tien wijken van Utrecht ieder één van de 10 hoofdstukken vorm in de Parade. Elk hoofdstuk bestaat uit licht, beeld, muziek en performance.

In De Helling vindt de eerste brainstorm plaats van iedereen in wijk Zuid die wil bijdragen en deelnemen aan de speciale XL versie van de Sint Maarten Parade. Op deze avond zal artistiek leider van Sharing Art Society Paul Feld aan het woord komen en is er een optreden van Marlon Penn.

Marlon Penn is een creatieve duizendpoot. Waar hij eerder in zijn loopbaan voornamelijk te zien was als musicus op (inter)nationale poppodia en festivals als Lowlands en Best Kept Secret, houdt hij zich als componist, schrijver en performer nu voornamelijk bezig met theater en dans. Tevens stond hij als spoken word-artiest op de planken in zalen als TivoliVredenburg en Paradiso.

Deze editie van OPEN wordt georganiseerd in samenwerking met Sharing Art Society.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda