• Datum: vr 24/06/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:00 uur
  • VVK: € 21,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 24/06

Sabrina Starke

Zwoele soul met een tropische twist

Toen de optredens stil kwamen te liggen en de interactie tussen artiest en publiek nagenoeg verdween, moesten performers nieuwe manieren bedenken om de connectie met het publiek te behouden en het belang van hun muziek te kunnen blijven uitdragen. In online studiosessies deelde Sabrina Starke en haar band de uitkomst van samenwerkingen met Maikal X (Postmen, ShyRock), Ivan Peroti (Liquid Spirits, Candy Dulfer) & Julia Zahra. Na het succes van de eerste fase van het project besloot Sabrina met meer gast-artiesten de studio ingaan voor meer ‘Our time – Our music’ sessies en releases. Ook live gaat ze op tour met deze nieuwe muziek en gastmuzikanten en in september 2022 wordt er een heel album van het project verwacht.

De van origine Oekraïense Katie Koss komt als support naar De Helling. Haar muziek is een mix van jazz, soul en alternatieve pop. Geïnspireerd door Lianne La Havas, Amy Winehouse en LeonBridges schrijft ze moderne gitaarliedjes over onderwerpen als bewustwording, persoonlijke groei en eigenwaarde.

Julia Zahra is toegevoegd als special guest! De soul/pop zangeres werd op 18-jarige leeftijd de jongste winnaar ooit van ‘The Voice of Holland’. Op haar eerste album ‘Remedy’ gebruikt ze haar krachtige zangstijl om sociale en politieke kwesties die nauw aan het hart liggen aan te pakken.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda