• Datum: wo 22/06/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 20,-

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 22/06

Jon Spencer & The Hitmakers

Een mix van electro-boogie met industriële elegantie

Blues/garage cultheld Jon Spencer komt samen met zijn band The Hitmakers naar De Helling op woensdag 22 juni 2022. Bekend van legendarische bands als Heavy Trash, Boss Hog en The Jon Spencer Blues Explosion.

Zij hebben een nieuw album aangekondigd genaamd Spencer Gets It Lit met een video voor de eerste single Junk Man. Het album komt uit in april, waarbij de band gaat touren door Amerika, om vervolgens ook in De Helling te staan met support van Quasi in de begeleidingsband. Het nieuwe album zal bestaan uit een mix van electro-boogie met industriële- en futuristische elegantie. Spencer gebruikt meerdere lagen beats, fuzz-gitaar, phaser-explosies en buitenaardse geluiden, waardoor Spencer Gets It Lit zijn meest complexe en groovy plaat in jaren is. Of zoals Jon Spencer het zelf zegt: ''Send out the HIT Signal! This is the most uncompromising album I've ever made!''

De support deze avond komt van The Glücks. De Vlaamse garage-rockers staan bekend om energieke liveshows, welke ze eerder support van The Sonics & The Sore Losers speelden.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda