• Datum: vr 08/04/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 14,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 08/04

Orange Skyline

Rockers met duidelijke zeroes-signature

Support: The Happy Weekends

Na een periode van stilte is Orange Skyline weer terug aan het front. De van oorsprong Groningse rockband liet afgelopen zomer voor het eerst sinds twee jaar weer van zich horen met nieuw werk. “Wij zaten al in lockdown voordat het hip werd!” grapt de band in gesprek met 3voor12. In 2019 verdween Orange Skyline tijdelijk van de radar. Het stapje terug was geen bewuste keuze van de band maar meer een samenkomst van omstandigheden.

Wat maakt het ook uit eigenlijk. Wat er echt toe doet is dat de rockers met een duidelijke zeroes-rock signature terug zijn met een gloednieuw album waarmee ze de samenwerking opzochten met JB Meijers (o.a. Common Linnets) die ook voor de productie van de plaat tekende. En die plaat kunnen ze in april dan eindelijk presenteren.

Support: The Happy Weekends

Met The Happy Weekends knal je direct goed het weekend in. Losgaan op Oasis, Kasabian, The Stone Roses, The Verve en vele anderen. De twee dj’s draaien de beste Britpop, Madchester & Indie tracks naadloos aan elkaar. Dat alles zonder dat je de naald hoort hikken over de 7” vinyl platen waar ze exclusief mee draaien.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda