• Datum: vr 03/06/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:00 uur
  • VVK: € 14,50

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 03/06

CUT_

Album Release Show

Het Amsterdamse elektronische duo CUT_ neemt je mee in een intieme wereld van mislukte liefde en kwetsbaarheid. Daartegenover staan broeierige sensualiteit en rauwe hoekige songs die hun blik op de maatschappij vertolken. Een intense rit waarin ze je dicht tegen zich aantrekken en zacht in je oor fluisteren om je vervolgens weer de vloer op te slingeren met hypnotiserende beats.

Het begon allemaal met een virale vertolking van Stromae's Papaoutai die zelfs werd gedeeld door de maestro zelf. Sindsdien bracht het duo meerdere EP's en een album uit. Invloeden van bands als Massive Attack, Flume, JamieXX, MØ zijn duidelijk hoorbaar en worden gedreven door een constante zoektocht naar nieuwe geluiden en melodieën die de grenzen van wat een popnummer kan zijn verder opdrijven. Na twee eerdere singles is Shostakovich de vierde in de rij. Biedt toch een mooie voorbode voor wat de plaat gaat brengen.

Belle and the Beats is toegevoegd als support voor deze avond. De Amsterdamse band brengt mysterieuze pop noir en is geïnspireerd door artiesten als Lana Del Rey en Grace Jones.

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 26 februari 2022. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda