• Datum: za 27/11/2021
  • Open: 15:00 uur
  • Aanvang: 15:00 uur
  • VVK: € 12,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 27/11

Ambient Session: Kettel vs Roel Funcken

CORONATOEGANGSBEWIJS NODIG | Ambient op zaterdag

Kettel en Roel Funcken bundelen hun krachten in intieme setting op zaterdagmiddag

De Groningse elektronica producer Reimer Eissing, bekend als Kettel, is geen onbekende in de Nederlandse electronica scene. Al sinds 2003 houdt hij zich voltijds bezig met zijn muziek en laat hij zich inspireren door met name het vroege werk van acts als Autechre, Aphex Twin en Mouse on Mars. Roel Funcken verscheen officieel op het toneel in 2010, met zijn solodebuut, getiteld Vade, uit op Ad Noiseam. Maar fans van elektronische muziek, en IDM in het algemeen, volgen hem al veel langer, toen hij samen met zijn broer Don een deel van de genrebepalende muziek uitbracht op labels als Djak-Up- Bitch, Schematic, Sublight Records, Neo Ouija, n5MD, Arcola (Warp) als Funckarma. Deze zaterdag staat 'ie samen met Kettel achter de draaitafels.

Deze show gaat door volgens de geldende richtlijnen van de Nederlandse Overheid. Bij dit concert zijn enkel zitplaatsen en er is vrije plaatskeuze. De bar sluit deze avond om 20:00 uur.

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda