• Datum: vr 27/05/2022
  • Open: 18:00 uur
  • Aanvang: 18:30 uur
  • VVK: € 22,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 27/05

Fit For An Autopsy

+ Ingested + Enterprise Earth + Great American Ghost + Sentinels

Een brute metalpackage met liefst vijf deathcorebands

Fit For An Autopsy
De muziek van Fit For An Autopsy is voor elke heavy metal fan. De band combineert death metal met persoonlijke tirades, die de donkere toestand van huidige gebeurtenissen weerspiegelen. Het zijn metaljongens, maar zijn allen opgegroeid in de hardcore scene. Ze zorgen ervoor dat ze een boodschap in hun songteksten stoppen, net als in hun muziek, om zo een geweldig krachtige nieuwe "post-deathcore" te creëren. Op 14 januari 2022 komt hun album Oh What The Future Holds uit via Nuclear Blast.

Ingested
Geïnspireerd door de brute 90s death metalbands als Devourment, Suffocation en Dying Fetus, schittert Ingested met rauwe en agressieve vocalen, groovy gitaarwerk en slamming hooks. Na veel te lang stil te hebben gezeten, is het toch wel erg fijn om de Kings of Slam weer in levende lijve aan het werk te zien te mogen zien. Verwacht een wederzien als nooit de voren met een bak botte songs.

Enterprise Earth
De deathcoreband Enterprise Earth keert in 2022 (op dezelfde datum als Fit For An Autopsy's nieuwe plaat!) terug met The Chosen, een meesterwerk van monsterlijke brutaliteit en omhullende ambiance. Het is de zwaarste maar meest diverse worp van de band, waarbij er een veranderende houding, sfeer en wanhopige agressie door de nummers zijn gestikt. Zin in.

Great American Ghost
Fans van Gojira, Gallows en Pantera staan 't beste ook vooraan bij Great American Ghost uit Boston. De metalbende beukte er goed in met hun Hatred Stems From The Seed en toerde reeds met onder meer Kublai Khan, Goatwhore en Bury Your Dead.

Sentinels
Het progressive metalcore-kwintet Sentinels heeft vaak een druk tourschema in het vooruitzicht, en staat dan ook bekend om haar zinderende liveshows met scherfachtige grooves geleverd door schurende, hoekige gitaren, woeste leadzang en stekelige, overstuurde bas. De releases van Sentinels staan volledig in functie van hun bombastische, woeste liveshow.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda