• Datum: vr 03/12/2021
  • Open: 15:45 uur
  • Aanvang: 16:00 uur
  • VVK: € 5,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 03/12

Kamer met Uitzicht: VR Presentatie

Coronatoegangsbewijs nodig | door Nemo Vos en Spinvis

Toen halverwege 2020 alle concert- en festivalagenda's vrijwel leeg bleven vanwege de lockdown besloten wij het bij De Helling het over een andere boeg te gooien: in samenwerking met de firma Brandwacht uit Soest hebben we het plan opgevat om een muzikale performance in Virtual Reality te presenteren. De VR performance moest een privé optreden worden in een virtuele wereld die door de artiest is bedacht.

Nemo Vos is een digitale kunstenaar uit Amsterdam. Hij maakt voornamelijk virtual reality ervaringen die het best te omschrijven zijn als de droomvlucht voor volwassenen. Ze nemen je mee op een magisch realistische reis waarin je nooit precies weet wat er om de volgende hoek op je wacht. Voor zijn nieuwste virtual reality ervaring ‘Kamer met uitzicht’ heeft Spinvis de muziek gecomponeerd en het sound design gemaakt. Een onvergetelijke reis in 24 minuten. Wees welkom.

De VR Performance is tot stand gekomen met dank aan het Cultuurinnovatiefonds Utrecht.

Voor dit event worden tickets per tijdslot van 30 minuten verkocht tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Per tijdslot zijn vier plekken beschikbaar. In verband met de geldende coronamaatregelen is de bar geopend tot 20:00 uur.

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda