• Datum: vr 01/07/2022
  • Open: 22:00 uur
  • Aanvang: 22:00 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 01/07

STASH feat. THE ONES THAT GOT AWAY

Memphis Maniacs productions presents

Een gloednieuw concept uit de koker van Memphis Maniacs

THE ONES THAT GOT AWAY is het gloednieuwe project van de mannen achter de band Memphis Maniacs. De zogenaamde ‘Masters of the Mashup’ wilden een nieuwe richting inslaan en begonnen een live elektronische muziekervaring te ontwikkelen. Nog steeds met één oog in de achteruitkijkspiegel, maar hun eigen motor knallend voor de toekomst. Ze herdefinieerden hun repertoire en optreden, plunderden de gewelven van muziek en transformeerden kroonjuwelen uit de popgeschiedenis tot dansvloerparels. Tijdens hun onorthodoxe en aanstekelijke non-stop liveset zal THE ONES THAT GOT AWAY je op een opwindend onbekende manier iets bekends meegeven.

STASH is de nacht waar ze hun parels delen. Waar ze je favoriete nummers ontvoeren. Waar ze teruggeven aan de dansvloer wat ze van de rijken hebben gestolen. Waar ze hun diamanten polijsten. Waar ze onbeschaamd vertellen. Waar ze niets te gek vinden. Waar we allemaal dansen op de schouders van reuzen. Waar we een nieuwe nacht vieren: STASH!

DJ line-up:
Kom en verlies jezelf in het gemene booty-shake geluid dat rechtstreeks uit de decks van DJ WANNABE A STAR komt. Altijd anders dan de meeste, heeft deze schandalige outlaw haar wilde energie en oude geest door de woofers van talloze clubs en festivals gekanaliseerd. Je weet nooit echt wat je kunt verwachten, maar het zal pakkend, waarschijnlijk sexy en mogelijk smerig zijn. De nauwelijks legale DJ WANNABE A STAR neemt je te allen tijde vlekkeloos vaardig en druipend van sensualiteit mee op een slonzige, met amfetamine gecoate, vloervullende achtbaanrit door de elektronische onderwereld.

TOMBA LA BOMBA, afkomstig van de rotsachtige toppen van de Dolomiti, is een muzikale lawine om rekening mee te houden. Tomba freestylet zich een weg door dubieuze discoknallers, pakkende italo-obscuriteiten en verdraaide house-remixen. Deze mafioso brengt zijn luisteraars graag in een betoverende, vuile groove om ze vervolgens te verrassen met nog een crimineel goede krattengravende schat. Door de temperatuur van de dansvloer tot Siciliaanse niveaus te verhogen, creëert Tomba La Bomba geen sfeer. Hij IS de sfeer!

Ook leuk:

Naar de volledige agenda