• Datum: zo 03/10/2021
  • Open: 14:30 uur
  • Aanvang: 15:00 uur
  • VVK: € 14,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 03/10

Ongerept

CORONATOEGANGSBEWIJS NODIG | KEEK + Tano Rivers & Stach ft. Igor Herder & Reazun

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Zondag 3 oktober presenteren De Helling en Ongerept in samenwerking met No Man’s Land met trots een weer voor publiek toegankelijke draaidag met twee toppers in de line up. Tegelijkertijd een throwback naar waar het allemaal begon. Deze heren stonden namelijk op ons podium tijdens de allereerste opnames van Ongerept. Neem plaats achter de camera’s en geniet van het nieuwste talent op het gebied van hiphop en soul.

Line up:
KEEK
Tano Rivers & Stach ft. Igor Herder & Reazun

ONGEREPT is een jong platform dat opkomende en inspirerende artiesten uit de hiphopscene een podium biedt in samenwerking met De Helling. De artiesten geven een live optreden in De Helling voor een select publiek, dit wordt op professionele wijze vastgelegd voor het YouTubekanaal van ONGEREPT.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda