• Datum: zo 26/09/2021
  • Open: 14:30 uur
  • Aanvang: 15:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 26/09

LE:EN PLAY

Dwaalgast, Alchi & Wilco Prinsen

LE:EN PLAY is een maandelijkse samenwerking tussen LE:EN en De Helling.

Wij hebben onze vrienden van Koffie Leute gevraagd om deze LE:EN PLAY te cureren. Niet alleen zijn ze goed in koffie. Ze herbergen ook een eigen recordstore. Een platenzaak voor kleine onafhankelijke Nederlandse muzieklabels. Ga eens op bezoek, bestel een heerlijke koffie en struin eens door de platen!

Dwaalgast & Shari Klein
Dwaalgast en Shari Klein zijn al jaren bevriend; nadat Shari in de zomer van 2020
(erotische) gedichten begon te schrijven ontstond het idee de studio in te duiken en Shari’s teksten onder te dompelen in de sounds van Dwaalgast. Het resultaat is de EP Pad met verhalen over verbinden, diepgaan en de maan. Over loslaten en stilstaan bij dat wat er toe doet.

Alchi
Krijn Moons (Alchi) is een nieuwe Utrechtse stem in instrumentale elektronische muziek. Zijn debuut ‘Full of it’ is onlangs uitgebracht bij @myljarecords. Alchi laat zihc inspireren door artiesten als Nicolás Jaar, Boards of Canada, Sigur Rós en James Holden. Muziek die draait om het experiment, alternatieve dans, instrumentale elektronische postrock en neoklassieke invloeden.

Wilco Prinsen
Staat beter bekend als synth-tovenaar uit Amsterdam.

Wil je voor of na het evenement bij LE:EN blijven eten of drinken? Reserveer dan apart een plekje voor de avond via het restaurant.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda