• Datum: vr 29/10/2021
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:30 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 29/10

Étoiles Électriques

Coronatoegangsbewijs nodig | Opzwepende soul uit het Midden-Oosten

Deze 14-koppige festivalband maakt ongepolijste opzwepende dansmuziek. Étoiles Électriques vermengt Arabische, Koerdische en Perzische muziek met funky popmuziek. Fayrooz meets Motown, Googoosh schuurt tegen James Brown en Barobax flirt met DJ Shantel. Stampende Koerdische dansen en knetterende grooves versmelten tot een nieuw geluid.

Étoiles Électriques staat garant voor temperamentvolle live-shows. De zangers raken je met hun muzikale verhalen, hun emoties hebben geen ondertitels nodig. De muziek neemt je mee op reis; van een ongrijpbare improvisatie naar een exploderende collectieve energie. Stil staan is dan onmogelijk.

De muzikanten hebben hun wortels in diverse muzikale culturen van het Midden-Oosten. Ze speelden op podia in Damascus, Diarbakir of Libanon. Nu bouwen ze, samen met funky blazers uit bands als Gallowstreet, Chef Special en Valvetronic, aan nieuw repertoire in Nederland. De eerste optredens in 2019 waren gelijk een hit; onder meer in een uitverkocht Paradiso-Noord. Tijdens de lock-down werkten ze aan nieuw repertoire. Nu zijn ze klaar om de podia te veroveren!

Yallah! Yallah! Soundsystem
DJ’s van Yallah! Yallah! zorgen voor een opwindende afterparty. Van Marokkaanse hiphop tot Egyptische bruiloftsmuziek naar Libanese speeddabke en trap uit Syrië. Join the groove, Yallah!

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda