• Datum: wo 04/05/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:05 uur
  • VVK: € 16,-

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 04/05

Imminence

HEAVEN IN HIDING TOUR

Imminence werd in 2010 opgericht in Trelleborg / Malmö door zanger Eddie, gitarist Harald, drummer Peter en bassist Max. De toen nog tieners omarmden alle muziekstijlen van metalcore tot akoestische muziek en tourden zich helemaal in de rondte. In de loop der jaren is de band uitgegroeid tot een van de meest veelbelovende acts die Zweden rijk is. In de zoektocht naar een nieuw geluid keerde de band terug naar hun roots en integreren die met verschillende elementen uit zowel alternatieve en populaire genres met onversneden emoties en explosies van geluid. Recent bracht het viertal hun zwaarste single tot nu toe uit, genaamd 'Temptation'.

Het Zweedse Port Noir komt als support naar de show. De band zoekt het duistere randje op door donkere pop, hip-hop en alto-rock te mixen tot een geluid dat zowel uniek als verfrissend is.

Ook de band Novelists is toegevoegd als support. Zij zijn een Franse progressieve metalcore band voor liefhebbers van Periphery en Polaris.

In verband met de dodenherdenking zal de muziek om 20.00 uur uit gaan om twee minuten stilte te houden. Hierna zal het programma zich vervolgen.

Dit is het verplaatste concert van 5 maart 2022. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gesteld.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda