• Datum: do 19/08/2021
  • Open: 18:30 uur
  • Aanvang: 19:00 uur
  • VVK: € 20,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 19/08

Spinvis - try out

Try-out van Spinvis' Clubtoer

Update n.a.v. persconferentie vrijdag 13 augustus: Door de aanhoudende corona-maatregelen kan deze show niet helemaal doorgaan op de manier hoe dat was bedacht. Dat was namelijk op volledige capaciteit en zonder restricties.

Omdat we merken dat iedereen hunkert naar livemuziek en we het zonde zouden vinden om deze show helemaal te cancellen, hebben we de volgende oplossing bedacht. Spinvis gaat in totaal vier shows doen. Twee op woensdag 18 augustus en twee op donderdag 19 augustus. Alle kaartkopers zijn hierover per mail op de hoogte gebracht. Check dus snel je mailbox, en breng je vrienden op de hoogte!Een blik in de caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je van doen hebt. In het zweet van de festivalweide, de duisternis van de club, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank: zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed. Een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Ook zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020 haalde ogenschijnlijk moeiteloos alle jaarlijstjes. Hits ook. Denk aan: Kom Terug, Bagagedrager, Ik Wil Alleen Maar Zwemmen.

Maar Spinvis staat nooit stil: er komt altijd weer iets nieuws. Of het nu een reeks EP’s is, een punksingle, een app of een album. De creativiteit kruipt waar het niet gaan kan.


Naar de volledige agenda