• Datum: do 22/04/2021
  • Open: 19:00 uur
  • Aanvang: 20:00 uur
  • VVK: € 22,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 22/04

Kamer Met Uitzicht – Spinvis in VR

Testevent

Spinvis presenteert drie nieuwe videoclips in Virtual Reality

Spinvis heeft zich de afgelopen twintig jaar ontpopt tot een iconische artiest. Als nieuw hoofdstuk wordt hier een bijzonder VR project aan toegevoegd. Op 22 april nodigt Spinvis jullie uit om in de middag een drietal Virtual Reality clips te beleven. Deze VR video is ontworpen door de kunstenaar Nemo Vos. ’s Avonds treedt Spinvis op in kleine bezetting. Een duo ticket biedt toegang tot het beleven van de VR video in de middag of het begin van de avond en tot het optreden in de avond.

Tickets
Voor dit event worden alleen tickets per duo verkocht. Eén ticket geeft dus recht op toegang voor twee personen. In aanloop naar 22 april ontvangen kaartkopers een mail met de mogelijkheid om zich in te tekenen op een tijdslot om de VR clips te bekijken. De kaartverkoop start donderdag 8 april om 12:00 uur.
Let opt: bij dit concert zijn enkel tickets voor zitplaatsen te koop.

Om toegang te krijgen tot dit concert is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich voor binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit concert. Lees hier alle informatie over je bezoek aan De Helling: www.dehelling.nl/info#faqtestevents. De kaartverkoop start donderdag 8 april om 12:00 uur.

Naar de volledige agenda