• Datum: ma 18/04/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 19,-

Prijzen inclusief servicekosten.

maandag 18/04

Whispering Sons

Postpunk uit België

Het Belgische vijftal Whispering Sons brengt een donkere en unieke mix van experimentele en hectische postpunk.

Door elementen van no wave, industrial en avant-punk te combineren, is de angstige en voortstuwende instrumentatie meedogenloos en griezelig geabstraheerd, terwijl de woorden van zanger Fenne Kuppens, gezongen in een dramatisch en onderscheidend laag register, die extra centrale spanning injecteren. Met hun beruchte woeste liveshows heeft Whispering Sons zichzelf ook stevig neergezet als een live-band die je gezien moet hebben.

In de afgelopen twee jaar heeft de band constant hun eigen verwachtingen overtroffen. Met elke belangrijke stap voorwaarts die ze zetten, verleggen ze de grenzen van wat ze voor mogelijk achten en gaan die vervolgens weer naar behoren te overschrijden. 'Several Others' markeert de eerste full-length van Whispering Sons sinds hun debuut 'Image' uit 2018. Nadat ze zich tijdens de zomer terugtrokken in de Ardennen, nam de band de sterkste delen van hun oude werk en verfijnde ze nog verder. Waar ‘Image’ theatraal en breedbeeld was, concentreerden ze zich deze keer meer op hun grootste kracht: pure, pretentieloze intensiteit.

Support: Teen Creeps

Dit is het verplaatste concert van 10 december 2021 en 2 februari 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda