• Datum: vr 02/10/2020
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 14,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 02/10

Reload 5 year anniversary

dubstep & bass - line-up tba!

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement verplaatst naar 29 januari 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Je ontvangt van ons binnenkort meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op deze nieuwe datum. Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit ons.

- Team De Helling

Reload viert haar 5-jarig bestaan in stijl.

Dé dubstep en bass avond van Utrecht en omstreken is op 2 oktober terug in De Helling. En hoe! Voor deze editie hebben we een paar zwaargewichten uit de scene uitgenodigd. Wie? Watch this space.

Reload begon in 2015 als een samenwerking tussen het Amsterdamse Sonic Boom en het Nijmeegse Give It Dub. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd concept, waar toonaangevende acts als Mala, Om Unit, dBridge, Kahn & Neek, Silkie, Commodo, V.I.V.E.K., Egoless, Cluekid en Chef hun opwachting maakten.

De line-up wordt de komende maanden stapsgewijs bekend gemaakt.

Line-up:
........
...... .....
....
...... & .......
....... & ....
.. .......

Naar de volledige agenda