• Datum: do 22/10/2020
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:30 uur
  • VVK: € 10,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 22/10

Popronde Poppodium Pre-Party

Alkaloid, Susann., XIM

De Helling sluit voor 4 weken haar deuren.

Dat betekent ook dat de Popronde Pre-party helaas is opgeschort. We zijn in overleg met de Popronde om te kijken of we het evenement op een nieuwe datum plaats kunnen laten vinden.


Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.

---

Popronde gaat toch op tour dit najaar!

Van 12 september tot en met 28 november trekken we langs de Nederlandse poppodia, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt!

Popronde optredens zijn normaal gesproken gratis toegankelijk, maar gezien de situatie waarin de podia zich bevinden, het mislopen van inkomsten, is besloten dat ieder podium maximaal 5,- entree mag heffen. Bij De Helling verkopen we duotickets waarmee twee personen dus toegang krijgen met 1 gezamenlijk ticket.

Alkaloid is een elektronisch muziekproject van Rob Kanters en Tom Besuyen. Samen creëren ze een unieke stijl die verschillende genres doorkruist. Elementen van drone-soundscapes worden gecombineerd met diepe grooves en melodische lagen tot donkere en dansbare club-composities.

Susann. is het soloproject van Susanne Thiel. Haar muziek is geïnspireerd door artiesten als Björk, Moses Sumney en Bon Iver, en wordt door haarzelf beschreven als hybrid-experimental. Met haar vocalprocessor laat ze haar vocalen blenden met het geluid van haar toetsen. .

Geïnspireerd door electro-folk acts als Low Roar en Big Red Machine, maar ook R&B-artiesten als Frank Ocean, verrast XIM met hun moderne Glitch-Pop die klinkt als een computer met een gebroken hart

Naar de volledige agenda