• Datum: vr 06/11/2020
  • Open: 18:15 uur
  • Aanvang: 19:00 uur
  • VVK: € 20,85

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 06/11

De Kift

De Helling & TivoliVredenburg presenteren:

In samenwerking met TivoliVredenburg presenteren wij twee shows van De Kift op één avond.

Het onverwoestbare, poëtische punkorkest De Kift zou alleen al voor de titels van hun albums een oeuvreprijs moeten krijgen – denk aan pareltjes als Krankenhaus (1993), Gaaphonger (1996) en Hoofdkaas (2008). Ook vanavond trekt De Kift weer alle registers open om schetterend en schitterend over de verschrikkingen heen op zoek te gaan naar het goede. Trommelend de tand des tijds te lijf. Zoals je gewend bent van De Kift nemen ze een grote diversiteit aan instrumenten mee, maar ook gloednieuw werk van hun nieuwste album 'Hoogriet'. Een album waarop de groep zichzelf weer opnieuw ontdekt met een mix van Duitse Krimimuziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen gedrenkt in melancholie.

Concert 1:

Deuren open: 18:15
Aanvang: 19:00
Verwachte eindtijd: 20:15

Concert 2:

Deuren open: 21:00
Aanvang: 21:45
Verwachte eindtijd: 23:00

(alle tijden zijn onder voorbehoud)

Reeds gekochte kaarten voor het concert van De Kift in De Helling zijn voor deze show niet geldig. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Deze concerten zijn coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.

Naar de volledige agenda