• Datum: vr 06/11/2020
  • Open: 18:15 uur
  • Aanvang: 19:00 uur
  • VVK: € 20,85

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 06/11

De Kift

De Helling & TivoliVredenburg presenteren

Dit evenement is in verband met de aangescherpte coronamaatregelen helaas geannuleerd. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.

In samenwerking met TivoliVredenburg presenteren wij twee shows van De Kift op één avond in de Ronda van TivoliVredenburg.

Het onverwoestbare, poëtische punkorkest De Kift zou alleen al voor de titels van hun albums een oeuvreprijs moeten krijgen – denk aan pareltjes als Krankenhaus (1993), Gaaphonger (1996) en Hoofdkaas (2008). Ook vanavond trekt De Kift weer alle registers open om schetterend en schitterend over de verschrikkingen heen op zoek te gaan naar het goede. Trommelend de tand des tijds te lijf. Zoals je gewend bent van De Kift nemen ze een grote diversiteit aan instrumenten mee, maar ook gloednieuw werk van hun nieuwste album 'Hoogriet'. Een album waarop de groep zichzelf weer opnieuw ontdekt met een mix van Duitse Krimimuziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen gedrenkt in melancholie.

Locatie: TivoliVredenburg

Concert 1:
Deuren open: 18:15
Aanvang: 19:00
Verwachte eindtijd: 20:15

Concert 2:
Deuren open: 21:00
Aanvang: 21:45
Verwachte eindtijd: 23:00

(alle tijden zijn onder voorbehoud)

Reeds gekochte kaarten voor het eerder geplande concert van De Kift in De Helling zijn voor deze show niet geldig. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Deze concerten zijn coronaproof georganiseerd. Bij alle concerten en evenementen in TivoliVredenburg volgen worden de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM gevolgd.

Naar de volledige agenda