• Datum: za 19/12/2020
  • Open: 19:00 uur
  • Aanvang: 19:30 uur
  • VVK: € 19,50

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 19/12

The Funky Cat's Whisker Club → Op De Kop Van Rotsoord

Liveshow in speciale setting

De wereld staat op de kop, maar we willen en gaan door! Vanaf september presenteert het Utrechtse poppodium De Helling op regelmatige basis 'Op De Kop Van Rotsoord'.

In een speciale opstelling in de zaal kan men genieten van intieme optredens van opkomende en talentvolle acts. Eindelijk weer eens naar een concert en muziek ervaren op De Helling’s vertrouwde geluidssysteem dus!

Voor de derde editie verwelkomen we de heren van The Funky Cat. Ze presenteren hun exclusieve Whisker Club, een unieke luisterervaring met maximaal 50 zitplaatsen - volledig corona-proof. Ga zitten, sluit je ogen en laat je meevoeren op een 2,5 uur lange trip.

Residents Geck-o, D00d (DK) en bitface zullen muziek selecteren die je normaal niet zo gauw zou horen op een rave, maar wel met de kwaliteit, intensiteit, pracht en rariteit die je kent van The Funky Cat. Hun karakteristieke cross-genre benadering van muziek gaat veel verder dan de effectieve dansvloer knallers, en ze zullen deze kans aangrijpen om je onder te dompelen in betoverende soundscapes en bijzondere muzikale ervaringen, niet bang om er ook een stevige beat in te gooien.

Zet een reminder voor maandag 7 september, 20:00 - dan gaan de tickets in de verkoop op de website van De Helling. Let op: 1 ticket van €39 is geldig voor 2 zitplaatsen, de stoelen staan namelijk in tweetallen opgesteld. Dat is dus €19,50 per persoon!

Naar de volledige agenda