• Datum: za 26/09/2020
  • Open: 15:00 uur
  • Aanvang: 15:00 uur
  • VVK: € 18,-
  • DVK: € 22,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 26/09

The Funky Cat #13

Daytime Rave!

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement verplaatst naar 6 maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Dit evenement organiseren wij in samenwerking met The Funky Cat. Zij hebben de kaartverkoop voor dit evenement zelf georganiseerd en zullen je inlichten over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op deze nieuwe datum. Gezien de uitzonderlijke situatie kan dit even op zich laten wachten.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisaties. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht.

- Team De Helling en The Funky Cat

The Funky Cat is terug met een cross-genre daytime rave!

The Funky Cat brengt speelse, diverse en forward thinking muziek. Muziek dat je grenzeloos laat dansen, met mooie mensen en positieve energie, met een likje kunst en ondeugendheid.

Geck-o en co nemen je mee met een intense blend van psychedelische soundscapes, underground rave, groovy ritmes, bassy drums en twisted mindfucks.

The Funky Cat heeft een sublieme selectie aan acts uitgenodigd. Watch this space!

Kom in de stemming met aftermovies: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6hF5YBrODPKdGVCU003FmEDCkR9qH0WQ
Of foto albums: https://facebook.com//thefunkycat/photos

Chill: Luister naar je lichaam. Als je een pauze nodig hebt, kom dan tot rust in het café van De Helling. Teken The Funky Cat, lees een boek of doe iets anders.

Merchandise: The Funky Cat t-shirts, Geck-o albums and Mesloes art prints worden verkocht in het café.

See you at The Funky Cat ♥

Naar de volledige agenda