• Datum: do 26/05/2022
  • Open: 19:00 uur
  • Aanvang: 19:20 uur
  • VVK: € 20,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 26/05

The Ocean

+ pg.Lost & Psychonaut

Sinds het begin van dit millennium valt The Ocean al op in de post-metal beweging.

Begin 2000 ontstond The Ocean uit het brein van gitarist en songwriter Robin Staps. In de eerste jaren opereerde de band nog voornamelijk als collectief met vele ledenwisselingen, maar de laatste jaren is de line-up aardig solide. Onlangs bracht de band de opvolger van het in 2018 verschenen Phanerozoic I: Palaeozoic uit, Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic. Op de nieuwe plaat gaat de band nog meer de breedte in. Phanerozoic II is experimenteler, eclectischer en gevarieerder in tempo, beats, gitaarwerk en het gebruik van electronica. Of zoals Staps zelf zegt: “We kept the weirder, more daring and more progressive material for Part II. The outcome is a record that is a real journey. It starts in one place, and concludes in a totally different place.”

The Ocean komt niet alleen naar Utrecht, maar neemt ook nog pg.lost en Psychonaut mee als support. Met deze driedelige package belooft 't een heerlijke heavy avond te worden in De Helling.

Dit is het verplaatste concert van 3 februari 2021, 28 juni 2021 en 22 januari 2022. Kaartkopers hebben een mail ontvangen en gekochte tickets blijven geldig.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda