• Datum: ma 28/06/2021
  • Open: 18:30 uur
  • Aanvang: 19:00 uur
  • VVK: € 20,-

Prijzen inclusief servicekosten.

maandag 28/06

The Ocean

met pg.Lost, Hypno5e en Svalbard

Sinds het begin van dit millennium valt The Ocean al op in de post-metal beweging. Op woensdag 3 februari 2021 komen ze naar De Helling!

Begin 2000 ontstond The Ocean uit het brein van gitarist en songwriter Robin Staps. In de eerste jaren opereerde de band nog voornamelijk als collectief met vele ledenwisselingen, maar de laatste jaren is de line-up aardig solide.

Onlangs bracht de band de opvolger van het in 2018 verschenen Phanerozoic I: Palaeozoic uit, Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic. Op de nieuwe plaat gaat de band nog meer de breedte in. Phanerozoic II is experimenteler, eclectischer en gevarieerder in tempo, beats, gitaarwerk en het gebruik van electronica. Of zoals Staps zelf zegt: “We kept the weirder, more daring and more progressive material for Part II. The outcome is a record that is a real journey. It starts in one place, and concludes in a totally different place.”

The Ocean komt niet alleen naar Utrecht maar neemt ook nog pg.Lost, Hypno5e, Svalbard mee. Met deze volledige package belooft het een heerlijke heavy avond te worden in Utrecht!

De kaartverkoop begint vrijdag 14 augustus om 10:00.

Naar de volledige agenda