• Datum: vr 05/06/2020
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: uur
  • VVK: € 8,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 05/06

90's Alternative

Alle houthakkershemden verzamelen!

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement verplaatst naar 18 december 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Je ontvangt van ons binnenkort meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op deze nieuwe datum. Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit ons.

- Team De Helling

90’s Alternative is terug van nooit weggeweest.

We nemen je vlak voordat we de zomer ingaan mee naar de mooiste tijd van je leven, de tijd dat alternative heel even mainstream werd. Als Eddie Vedder op Pinkpop duiken de dj’s in hun cd-meubel en komen boven met alleen maar pareltjes. Verwacht natuurlijk grungegitaren van Alice In Chains, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, de britpop van Oasis en Blur, maar ook het betere beukwerk van Prodigy, Underworld en Osdorp Posse. Afgewisseld met de vergeten kneiters waar je ooit toch echt op hebt staan dansen is dit de ultieme trip down die modderige memory lane!

Naar de volledige agenda