• Datum: vr 11/03/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:45 uur
  • VVK: € 18,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 11/03

Thijs Boontjes

Geen 1G testbewijs nodig | Met zijn dans- en showorkest

Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in.

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer (2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Cristel Ball zal de avond openen en sluiten met gezellige plaatjes. Alle muziek die gemaakt is voor de jaren '80 kan zomaar voorbijkomen deze avond. Van Elvis tot LED Zeppelin, maar ook exotica en New wave komen voor in haar repertoire.

Voor dit concert is testen (1G) niet nodig. De Helling heeft een capaciteit van minder dan 500 bezoekers. Het concert gaat dus door zonder restricties. Let op: Dit concert vond oorspronkelijk plaats in TivoliVredenburg op 20 mei, en is nu verplaatst naar De Helling op 11 maart 2022. Dit waren eerder twee concerten op één avond en deze zijn nu samengevoegd dus de aanvangstijd op je ticket kan afwijken van de nieuwe aanvangstijd.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda