Grant-Lee Phillips x 20 Jaar De Helling

Amerikaanse singer-songwriter van o.a. "Fuzzy"

De Amerikaanse singer-songwriter Grant-Lee Phillips, voormalig frontman van Grant Lee Buffalo, kwam afgelopen in april met een gloednieuw album.

Begin jaren negentig maakte Grant Lee Buffalo furore met hun geslaagde mix van rock, folk en country. Prachtige songs als ‘Fuzzy’ en ‘Mockingbirds’ zorgden voor een cultstatus voor de groep. Onder andere R.E.M., Pearl Jam en The Smashing Pumpkins namen hen mee op sleeptouw. Eind jaren negentig ging de groep uit elkaar en ging Phillips solo verder.

Sindsdien bracht Grant-Lee Phillips een handvol heerlijke soloplaten uit. Philips is een geboren verteller en een troubadour pur sang. Tijdens de tour speelt hij zijn nieuwe album maar laveert hij ook door zijn hele oeuvre, van zijn begintijd bij Grant Lee Buffalo tot nu. Het belooft zonder meer een mooie avond te worden!

Deze show is onderdeel van onze speciale jubileumprogrammering. De Helling bestaat namelijk 20 jaar! Al twee decennia zijn we een thuis voor iedereen die van eigenzinnige muziek houdt. Prima excuus dus om eens flink uit te pakken. Dat doen we met een compleet jubileumprogramma vol speciale liveshows en clubnachten. Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren? Check het hier en vier het feest met ons mee!

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina