• Datum: za 09/05/2020
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 13,95

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 09/05

Yung Nnelg

Amsterdamse Rapper met Ghanese roots

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement geannuleerd.

Dit evenement organiseren wij in samenwerking met TivoliVredenburg. Zij hebben de kaartverkoop voor dit evenement georganiseerd en zullen je inlichten over de afhandeling van de gekochte kaarten.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit TivoliVredenburg.

- Team De Helling en TivoliVredenburg

De jonge Amsterdamse rapper (met Ghanese roots) Yung Nnelg is zonder twijfel de smaakmaker van de game met intelligente tracks en oogstrelende videoclips.

Zijn eerste stappen op weg naar zes nullen zette hij in de rapperscollectieven Veldentaal en SMIB, maar met zijn ep’s Contra (2017) en Serena (2017) heeft hij zich definitief losgemaakt.

De ‘je moet je eigen kansen creëren’-mentaliteit werd hem thuis én in de Ghanese Pinkstergemeenschap met de paplepel ingegoten. Als een rustige bewuste jongen balanceerde hij moeiteloos tussen contrasten van verschillende sociale klassen en etniciteiten; van dankbare doeners tot de dromerige creatieven uit Amsterdam. Sinds kort is Yung Nnelg independent en in november verscheen zijn nieuwe track Niet Normaal (ft. Ares). Zijn album Balans is net uit!

Ook leuk:

Naar de volledige agenda