• Datum: za 05/09/2020
  • Open: 15:00 uur
  • Aanvang: 15:00 uur
  • VVK: € 0,01

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 05/09

HE:LEEN | Expeditie Rotsoord 2020

Gratis festival op Rotsoord door De Helling en LE:EN

HE:LEEN | Expeditie Rotsoord 2020 afgelast

Met pijn in ons hart willen we je laten weten dat HE:EEN | Expeditie Rotsoord dit najaar is afgelast. Samen met LE:EN en vele bevriende ondernemers zetten we ons sinds 2018 in om Rotsoord sterker op de (culturele) kaart te zetten in Utrecht, maar de huidige crisis maakt het niet mogelijk om de investering voor een gratis festival te doen dit jaar.


Achter de schermen waren we de afgelopen periode druk bezig met een nieuwe huisstijl voor HE:LEEN en de professionalisering van Expeditie Rotsoord. Juist daardoor komt het nu extra hard aan dat we onze plannen niet kunnen uitvoeren. Ondanks dat we ontzettend balen dat we dit jaar niet door kunnen gaan, grijpen we dit moment aan om in 2021 hopelijk beter, grootser en avontuurlijker dan ooit terug te keren met onze evenementen op Rotsoord.

In februari van dit jaar is onze stagiair Faye vol goede moed begonnen aan een afstudeeronderzoek over Expeditie Rotsoord, met als doel het festival verder te professionaliseren. Ze houdt momenteel een enquete en het zou haar en ons ontzettend helpen als je deze in zou willen vullen. Je vindt de enquete hier:

https://bit.ly/enqueteHELEEN

Hopelijk tot Expeditie Rotsoord 2021! 

- HE:LEEN (De Helling & LE:EN)

----

👩‍🎤 Podium De Helling en restaurant LE:EN vormen gezamenlijk HE:LEEN.

HE:LEEN is smaakmaker op Rotsoord met een missie: je op culturele ontdekkingstocht sturen door een van de nieuwste en meest bruisende buurten van de stad. Jaarlijks organiseert HE:LEEN daarom het gratis festival Expeditie Rotsoord. Het festival draait om muziek, kunst en cultuur én om avontuur, ontdekking en verwondering op zowel vertrouwde als ongebruikelijke plekken in de wijk. Het rauwe en industriële maar tegelijk ook moderne en gelikte Rotsoord leent zich als een perfect decor.

Expeditie Rotsoord wordt bovendien gezamenlijk georganiseerd met lokale ondernemers, buurtbewoners en organisaties.

→ Meer info over het programma volgt snel!

Naar de volledige agenda