• Datum: vr 10/04/2020
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 9,50

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 10/04

Superstijl

JIJ BEPAALT WAT DE DJ DRAAIT!

Dit evenement is geannuleerd.

Je ontvangt van ons binnenkort meer informatie over de afhandeling hiervan. Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit ons.

- Team De Helling

SUPERSTIJL - JIJ BEPAALT WAT DE DJ DRAAIT! 🎉

Stel: je gaat met een groep vrienden en vriendinnen op stap, je hebt veel zin om lekker te gaan dansen maar iedereen wil iets anders horen. Wat ga je dan doen? Opsplitsen is ongezellig maar de rest van de nacht muziek luisteren die jij helemaal niets vindt maakt je stapavondje ook niet perfect.

Het antwoord hierop is Superstijl! De avond waarbij jij elk kwartier kunt stemmen op wat voor muziek de DJ moet draaien. Al bijna 15 jaar trekken de Superstijl DJ’s door Nederland met hun unieke stemsysteem en overal is het feest!

Van ouderwetse happy hardcore tot dikke Nederhop, van lekkere meezingers tot discoknallers en van de vetste festival hits tot stevige rock-klassiekers: onze DJ’s zijn van alle markten thuis. Jij stemt erop, zij draaien het… Enige voorwaarde is natuurlijk wel dat de meerderheid van de stemmen op jouw favoriete stijl is uitgebracht! 😉

Nieuwsgierig? Of ken je het al en wil je er zeker bij zijn?! Dat kan! Op vrijdag 10 april staat Superstijl in De Helling om daar Uutje te trakteren op de fijnste plaatjes.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda