• Datum: wo 11/03/2020
  • Open: 19:00 uur
  • Aanvang: 19:30 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 11/03

OPEN ‣ Kunstbende Selectieronde muziek #1

Talentontwikkeling & Wedstrijd i.s.m. Kunstbende Utrecht

Elke woensdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaal biertje. Elke woensdag, altijd gratis: OPEN!

Kunstbende is het podium voor creatieve jongeren van 13 tot en met 18 jaar binnen de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater.

Vanavond een selectieronde in de categorie muziek, voorafgaand aan de voorronde van Kunstbende Utrecht Tijdens deze selectieronde strijden Utrechtse muzikanten om een plekje op de voorronde. Kom jij jouw favoriete muzikant aanmoedigen?

Deelnemers:

BLOK 1 19:30 - 20:30

Michel Sontrop
Martijn van Zuilen
Noa Holman
Julius Schreiner
Johan & Jeppe

BLOK 2 20:45 - 21:45

Linde & Bisou
Renate Smuskova
Sofie de Bruijn
Nadine Rypkema
Maaike van FlorensteinDe Jury:

Deux Mille: Mees, Fenne en Elaine hebben elkaar leren kennen op het conservatorium. Ze maken jazz nummers met zang als instrument in de hoofdrol. Vorig jaar werden zij eerste binnen de categorie muziek tijdens de Utrechtse voorronde en dit jaar vertegenwoordigt dit drietal een stem binnen de muziek jury.

ISMENA: Toby en Ismena zullen samen een stem vertegenwoordigen vanuit de dark folk band Ismena waarin Ismena zingt en toby drumt. Beide studeren aan de Nederlandse Pop Academie. Onlangs heeft de band hun EP "heaven" gereleased.

SiNNiWAVi: Ook wel Sinclair, is een opkomende rapper uit Nieuwegein. Momenteel rond hij zijn opleiding aan de Herman Brood Academy af en timmert hij hard aan de weg om zijn melodieuze sound aan het licht te brengen.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda