• Datum: vr 11/09/2020
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 12,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 11/09

De Kraaien in dB's

Eigenwijze haagse underground formatie

De Helling gaat van het padje en presenteert De Kraaien in dB’s!

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uberfrisse tracks aankomend seizoen.

Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in. Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart. Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet.

Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien

Support:
Tent in de fik! De jongens van Oost Wanted komen vlammen en dat betekent zweetgarantie. Dit korps komt met vernuftig gevonden teksten, een hoge dosis energie en beukende, dansbare beats. In januari dropte het eigenzinnige rapduo hun EP Sirene.

Locatie: dB's
CAB – rondom 100
3534 BE Utrecht

Dit is het verplaatste concert van 4 april. Kaartkopers ontvangen informatie van DB's.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda