• Datum: za 22/08/2020
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 15,50

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 22/08

Ignition: Spotlight #2

BASS MUSIC / DUBSTEP

All the world’s a stage, and tonight, we are manning the spotlight.

Na het succes van de eerste editie is Ignition: Spotlight terug voor deel twee! Deze avond wordt het tofste talent van dit moment in de spotlight gezet, met een gezonde dosis lage frequenties in een intieme setting. Bassheads, zijn jullie klaar voor deze?

★ LINEUP ★

TBA [USA]
TBA [DE]
TBA [FR]

+ SUPPORT

★ TICKETS ★

Early birds: €10,50
Normal: €15,50
Late: €19,50
*including fee

Dit is het verplaatste concert van 17 april. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

In verband met de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het coronavirus worden alle evenementen van De Helling tot en met 6 april 2020 opgeschort. Ondanks dat het oorspronkelijke evenement buiten 6 April valt, konden de tours van de al geboekte artiesten niet doorgaan. Daarom verplaatsen wij dit evenement naar een nieuwe datum, met ook een nieuwe lineup.

Je ontvangt van ons binnenkort meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op deze nieuwe datum. Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit ons.

- Team De Helling

Ook leuk:

Naar de volledige agenda