• Datum: zo 17/10/2021
  • Open: 16:00 uur
  • Aanvang: 16:00 uur
  • VVK: € 12,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 17/10

King Shiloh Sound System

Coronatoegangsbewijs nodig | Shiloh Sunday Session

JAH BLESS! King Shiloh is terug in De Helling voor een Sunday Session.

King Shiloh Sound System is terug van nooit weggeweest en neemt een karrevracht aan dubs en subs mee. King Shiloh verspreidt de blijde boodschap van Jah Rastafari op allerlei plaatsen en manieren, maar toch het liefst op de dansvloer met vette dub. Verwacht wapperende broekspijpen, dj's, mc's, singers/chanters en heel veel speakers om die diepe bassen lekker te laten zoemen!

King Shiloh Sound System is een internationaal opererend Sound System uit Amsterdam, opgebouwd rondom de uit Londen overgewaaide Bredda Neil. Afgelopen jaren deden ze onder andere Dekmantel Festival, Reggae Geel, Dub Camp en Reggae Lake aan, tourden ze door Ethiopiƫ, Mexico, Colombia en Canada en organiseerde ze hun eigen AmsterDub weekender. Hoog tijd om ze weer naar De Helling te halen dus.

Ras Mikey's Ital Food serveert de hele dag het beste Caribische eten. ALLEEN CASH! De rest van De Helling is PIN only.

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda