• Datum: wo 18/12/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 18/12

OPEN ‣ Archie's Grand Adventure, Crimson Inc.

Folk & Americana

Elke woensdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaal biertje. Elke woensdag, altijd gratis: OPEN!

Archie's Grand Adventure

Archie’s Grand Adventure is een Utrechts/Nijmeegse akoestische indiefolkband. Ze spelen eigen(zinnige) meerstemmige liedjes, voor liefhebbers van CSNY, Elbow en Nick Drake. Kenmerkend is Archie’s samenzang, begeleid op ukelele, mandoline, gitaar en contrabas. Begonnen als typische ‘huiskamerband’, maar inmiddels speelden ze op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en onlangs in een bomvolle Domkerk.

Crimson Inc.

Begin 2013 wordt Crimson Inc. opgericht. Wat aanvankelijk begon als Country/Folk bandje is anno 2019 uitgegroeid tot volwaardige Americana band. Nog steeds hoor je de invloeden van Country, maar het Folk jasje is uitgedaan en heeft plaatsgemaakt voor meer Blues en Soul. Op 18 december gaan ze weer even terug naar hun roots en speelt de band in een "uitgeklede" versie. Semi akoestisch maar vol passie. Hou je van bands als Teskey Brothers, The Markus King Band maar ook het meer melancholische City and Colour, dan mag je deze jongens niet missen.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda