• Datum: zo 12/06/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 20,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 12/06

TaxiWars

Support: Tristan

De Vlaamse rockheld Tom Barman kennen we als boegbeeld van dEUS, maar hij houdt er ook twee interessante zijprojecten op na: electroformatie Magnus en de vierkoppige alternative-jazzband TaxiWars. Met Robin Verheyen (sax), Nicolas Thys (contrabas) en Antoine Pierre (drums) brengt hij spannende grotestadsjazz met rockinvloeden. Op hun nieuwe (derde) album Artificial Horizon (2019) maakt TaxiWars een sprong voorwaarts: de bop van Mingus wordt gecombineerd met de hop van hiphop, de band klinkt hechter dan ooit en Tom Barman is in topvorm als zingende, vertellende en rappende frontman.

Support komt op deze avond van Tristan. De Morgen omschreef haar geluid als “een snuifje Hiatus Kaiyote, een wolkje Kate Bush, een onsje Bat For Lashes, ergens tussen kraut-, post- en jazzrock”. Tristan brengt een wonderlijke mix van pop, jazz en ambient en trok zich terug om te schrijven aan haar debuut-album, waar ze as we speak de laatste hand aan legt. Verwacht een live-set vol nieuw materiaal!

Dit is de verplaatste show van 13 april 2020, 21 juni 2020, 18 oktober 2020 en 15 februari 2022. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda