• Datum: wo 20/11/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 20/11

OPEN ‣ Woorden

HipHop & Poëzie // gehost en geprogrammeerd door Tom Strik

Elke woensdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaal biertje. Elke woensdag, altijd gratis: OPEN!

Een ode aan de taal op verschillende manieren verwoord. Bij OPEN Woorden kan alles. Spoken word, poëzie, rap en muziek. Soms met beats en soms met helemaal niets.

Tijdens deze editie gaan we van hiphop naar spoken word en weer terug. We hebben een bomvol programma gevuld met humor, korte verhalen, harde beats en zachte stemmen. Er kan nog tot het einde gedanst worden tijdens een speciale b2b2b hiphop DJ-set. Speciaal voor deze avond samengesteld. En misschien springt er nog wel een woordkunstenaar het podium op. Wie weet.


Deze avond wordt gehost en geprogrammeerd door Tom Strik.

Line-Up:

Matthijs Wagenaar - spoken word

Matthijs is niet vies van een beetje cliché. Met zijn sluwe blik en scherpe tong speurt hij zijn omgeving af naar iets waar hij eens lekker in kan roeren. Hij laat zich dan ook het best omschrijven als een stoute jongen.


Skeffurt - rapper/poëet

Tegendraads, brutaal, Utregs en recht voor de raap. Maar ook liefde, haat, emotie en scherpzinnigheid. Zijn gedichten zijn uit de mond gegrepen en zij banen graag een weg naar die van jullie.


SkiffaMoney - Freestyle hiphop

"Deze twee lokale rappers maakten in hun studententijd tijdens de eerste golf van SoundCloud-rap furore op menig huisfeestjemet maar één regel: het is altijd freestyle.op deze bijzondere avond worden de knapen uitgedaagd om Skiffamoney pur sang te brengen. Het zijn de stream of consciousness flows die het duo karakteriseert.


Open podium (freestyle spoken word battle)

Marlon Penn

Marlon Penn. Zanger, multi-instrumentalist, songwriter, componist, deejay, producer, acteur, koffieconnaisseur, voetbalencyclopedie.. een homo universalis. Nu is het voor Marlon Penn de hoogste tijd om zich aan spoken word te wagen.


NONCHELANGE - hiphop

Muziek als Acda & de Munnik alleen dan met autotune en synthesizers.

B2B2B Mo, Nicolas, Roeland (hiphop Dj-set)

Ook leuk:

ZATERDAG 07/03

Naar de volledige agenda