• Datum: za 02/11/2019
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:30 uur
  • VVK: € 12,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 02/11

DIEDE

Made in China Tour

DIEDE wordt in 2012 bekend als zangeres van de band Ape Not Mice. Daarmee scoort ze verschillende hits, wordt ze Radio 2 Talent en speelt voorprogramma’s voor o.a. Ed Sheeran en Caro Emerald.

Ze zong een maand lang in het luxe Zwitserse hotel van Formule 1 baas Bernie Ecclestone voor zijn gasten en Lindsay Lohan. Omringd door extreme luxe, plastic fake en botox raakte ze geïnspireerd voor haar nieuwe EP. De laag plamuur op de rimpelloze gezichten werd een metafoor voor de wereld waarin ze zich begaf. Daar besefte Diede dat je geen geld nodig hebt om rijkdom uit te stralen. Dat je geen grote budgetten nodig hebt om groots te presteren. Maar dat alles draait om creativiteit.

Terug in Nederland werd met Paradiso Melkweg Productiehuis, visueel kunstenaar De Glitterende Eenhoorn, producer Jurriaan JJ Sielcken en muzikant Olivier de Jong het creatieve kernteam gevormd. Motto: Do It Yourself With Others. Met beperkte middelen, gebundelde creativiteit en het lef om groots te denken, te durven en te doen, kun je je dromen waarmaken. Het resultaat is ‘Made in China’, waar haar muziek en visuals samensmelten in een liveshow waarbij Diede haar visuals zelf vanaf het podium bedient met een controller. Katy Perry, eat your heart out.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda