• Datum: do 14/10/2021
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:45 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 14/10

Joy Division Undercover

Coronatoegangsbewijs nodig | Closer to Curtis Tour

Ter ere van Ian Curtis, die 40 jaar geleden overleed, en de release van het album 'Closer' in hetzelfde jaar speelt de beste Joy Division coverband die er is opnieuw een spetterende en authentieke show in De Helling. Joy Division Undercover zal 'Closer' in zijn geheel spelen vergezeld door andere legendarische klassiekers van de band.

Onder de naam 'Closer To Curtis' speelde de band in 2008 haar eerste tour door Nederland en verkocht shows in Budapest en Praag uit. In 2013 kwamen ze opnieuw bij elkaar als 'Joy Division Undercover'. In 2019 speelde Joy Divison Undercover een zo goed als uitverkochte club-tour door Nederland waarin ze 40 jaar 'Unknown Pleasures' eerde.

''When you close your eyes you hear Ian Curtis.
When you close your eyes you hear Joy Division.''

Support: DJ AX/AL. Hij zal deze avond omlijsten met de beste postpunk en new wave platen.

Dit is het verplaatste concert van 31 mei 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda