• Datum: wo 30/10/2019
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

woensdag 30/10

OPEN ‣ ONGEREPT

HipHop

Elke woensdag OPEN in het cafe van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaal biertje. Elke woensdag, altijd gratis: OPEN!

Na een succesvolle eerste editie gaat Ongerept verder! Geniet opnieuw van een combinatie van hiphop, jazz en warme vibes. Het café wordt tijdens de shows omgebouwd tot een knusse filmset waar deze artiesten een geweldige live-set opnemen en waar iedereen welkom is om de opnames bij te wonen. Dit keer kun je na de opnames in het café blijven hangen en gaan we samen de nacht in onder het genot van de beste hiphop.

Line up:

- Jeroen Antoine

Zoals je aloë vera op je verbrande huid smeert, zo zalft Jeroen Antoine de ziel in met zijn zoete mengelmoes van hiphop, soul en pop. De vocalist van het Nijmeegse collectief Altijd Onderweg schrijft poëtische teksten in zijn moerstaal: iedere deur in zijn gedachtegang gooit de jongeling wagenwijd open. Antoine’s flows zijn old school, maar zijn warme arrangementen getuigen van een frisse blik op zijn genre en de toekomst.

- Ben Forte

Deze rapper-songwriter uit Utrecht schrijft Nederlandstalig over liefde, geluk en zelfstrijd. 15 november staat hij in de finale van de Amsterdamse Popprijs, maar twee weekjes daarvoor is hij te zien in De Helling bij ONGEREPT! Met een piano en een loopstation maakt hij fijne muziek met de focus op hip-hop, geïnspireerd door onder andere de parkmuziek van de Efteling... Dit klinkt als iets wat je niet kán missen.

- George Kush Collective

Deze groep heeft een sound die je niet vaak hoort; met de muzikale smeltkroes van verschillende genres weten ze een mooie brug te slaan tussen het rauwe van de hiphop en het anderzijds pakkende en intieme van de akoestische muziek. De Nederlandstalige teksten van George worden afgewisseld door het strakke spel van het collectief; geen genre wordt gespaard. George Kush Collective pakt je vast en laat je niet meer los.

"Wij zijn op de golven. Vaar je met ons mee?"

Ook leuk:

Naar de volledige agenda