• Datum: do 10/10/2019
  • Open: 18:30 uur
  • Aanvang: 19:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 10/10

Popronde Utrecht X CLUB NML

De Helling & LE:EN

De Popronde strijkt dit jaar ook weer neer op Rotsoord. Dit keer bij De Helling en LE:EN. Samen met De Coöperatie hebben wij een selectie gemaakt van aanstormend Popronde-talent dat vanavond showcases speelt.

DE HELLING CAFÉ

19:00 - CLUB NML // Liveshows: Speel jezelf in de kijker!

CLUB NML is hét kennis- en netwerkevenement van De Coöperatie voor de nieuwe generatie artiesten en muziekprofessionals. Deze speciale editie tijdens Popronde Utrecht staat natuurlijk in het teken van liveshows. Want hoe onderscheid je je van de rest en wat is er voor nodig om je publiek te overtuigen? Wanneer is jouw act relevant en hoe speel je jezelf in de kijker? We hebben een panel van experts voor jullie samengesteld dat ingaat op deze vragen: Ilana van den Berg (EKKO), Ties Timmers (Radar Agency) en Koen van de Wardt (Klangstof). Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de aansluitende borrel.

20:00 - Susan H (OOR talent)

Susan H is een Singer/songwriter die electronische pop maakt en vorig jaar haar gelijknamige debuut-EP uitbracht. De leadsingle hiervan werd internationaal opgepikt en belandde zelfs in een van de belangrijkste Spotify-lijsten in de VS: New Music Friday USA met meer dan 3 miljoen (!) volgers. Momenteel werkt ze hard aan haar volgende EP.

21:30 - Kay Slice

Wie schrijft die blijft en Kay schrijft en slicet. Snijdend door beats en papier, kenmerkend door zijn scherpe teksten en strakke flows. Mr Slice trakteert jou op een eclectische sound vol soul, Hiphop en afrobeat. Als de schemering een soundtrack zou hebben zou het zo klinken. Soms de voorbode voor zon soms voortekenen van volle maan.

23:00 - GIAN

GIAN is de band van producer, muzikant/vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. In een lentenacht van 2018, pratend over een wat uit de hand gelopen party de week ervoor, besloten ze er spontaan een nummer over te schrijven. Deze track “Hennessy” was het startschot voor vele studio sessies. Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten. Nu brengen ze Hennessy uit op hun eigen label GIAN Records, staan de eerste shows geboekt en zijn ze meer dan klaar voor een volgend hoofdstuk GIAN.

LE:EN

20:45 - YSA

De jonge zangeres en songwriter maakt elektronische popmuziek beïnvloed door artiesten als Selah Sue, Banks en Dua Lipa. Haar onderscheidende stem en energieke geluid zorgen voor eerlijke, sterke en verfrissende songs die niet onopgemerkt zijn gebleven.

22:15 - Mikawe Oziki

Bij het duo Mikawe Oziki - live drummer & producer - worden hip-hop, future bass, sci-fi electronica en wereldmuziek naadloos samengesmolten tot een dansbaar geheel.

23:45 - Raderkraft

Het eenkoppige Raderkraft uit Amsterdam is een synthesizer act die je met zijn sound meeneemt naar het Duitsland van begin jaren 80. Even koud als catchy, zijn liefde voor synthesizers gecombineerd met DIY spirit heeft geresulteerd in 2 EP's "Keine Richtung" en "Smart Control" waarvan de eerste is uitgebracht door Roxy legende Eddy De Clercq.

Onze buren bij Klein Berlijn hebben deze avond ook een aantal Popronde acts, dus ga daar ook eens een kijkje nemen tussendoor:

20:30 - Sterre Nacca

21:45 - Hytes

* Na afloop van deze avond kan je blijven hangen voor de donderdag dansavond Donder Op!

De Coöperatie: https://decooperatie.net/ ,
De Popronde: https://www.popronde.nl/steden/utrecht
Officiële Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/321808925084517/

Ook leuk:

Naar de volledige agenda